Cecilia Axelsson

oförglömlig tisdag.

Kategori: Allmänt

i tisdags förra veckan var vi ju på vans off the wall music night och kollade på like moths to flames, memphis may fire, we came as romans och parkway drive! 
tågresan till sthlm var jobbig, fick byta fyra gånger tror jag innan vi kom fram, något hade vält på spåret så de blev krångel, typiskt SJ. men vi kom ju fram tillslut iallfall. 
 
först var vi på en signering med parkway drive, de var super kul att träffa dem lite snabbt. direkt efter de åkte vi till tyrol och ställde oss i kö för spelningen. 
parkway var super bra som vanligt på scenen men we came as romans var bättre förra gången vi såg dem. memphis may fire var jättebra men de spelade inte låten ja ville höra, lite synd. det var första gången jag hörde like moths to flames och dom var faktiskt bra. 
efteråt kom trummisen i parkway fram till sofie och bjöd med oss på lite fest i deras buss. vi hade nog den roligaste kvällen någonsin eller i allafall hittills! många härliga minnen blev de. tack sofies meloner för denna kväll blink blink!
Like moths to flames.
Memphis may fire.
We came as romans.
Parkway Drive.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: