Cecilia Axelsson

partyhattar.

Kategori: Allmänt

var till stan igår med natti på mellandagsrean, hittade lite saker men inget av de jag köpte var på rea . tränade även i går, skönt.
idag var jag till stan igen med bettan och sandra, de skulle shoppa nyårskläder. de hittade allt lite snygga kläder som tur var.

(från i torsdags)jag köpte en ny plånbok eftersom min har gått i sönder, köpt på glitter. läppglans med vanilj cocacola smak-kicks, smakar underbart! plast till iphone skärmen -teknikmagasinet. linne-veromoda.


sandra provade olika party hattar (mycket vackra bilder) idag inne på maxi, blev ingen av dem för de var grymt dyra, ungefär 25 kronor styck, så vi åkte till öb istället och köpte en sexpack partyhattar för 20 kr. billigt.


när jag och bettan kom hem, pimpade vi glasena vi ska använda i morgon när vi ska käka tacos och fira nyår!
äntligen klar med detta inlägg, tog evigheter att ladda upp bilderna idag, säkert två timmar så nu måste jag sova ska upp tidigt för att åka till solariet, måste bli lite brun inför kvällen.

onsdag.

Kategori: Allmänt

nyss kommit hem, har varit i grums för att träna och sola. sen har jag inte gjort något idag mer än de, funderar på om jag ska tvätta lite kläder, känns som mycket fattas i garderoben.
imorgon blir de en tur till stan för att kolla på rean igen och en tur till bolaget så man har nått att dricka på nyår!

mellandagsrea.

Kategori: Allmänt


var på mellandagsrea igår på bergvik, fanns inget på rean för mig men jag hittade en svart tubtopp som inte var allt för dyr, bara 99 kronor. nu ska jag snart ner till grums och träna litte med sandra och bettan. bloggar mer när jag kommer hem, tjingtjing.

julgröt.

Kategori: Allmänt

nu är klockan 00:56 och julafton är över, nu är de ett år kvar tills nästa julafton, tråkigt!
mamma lyckades bra med julgröten i år, den var perfekt!
nu sitter jag och bettan och kollar på en julfilm med bam margera, jävligt kul film!
imorgon blir de ut på krogen, fast nyktert! ska vänta tills nyår att dricka istället, så de blir att vara chaufför.


julafton.

Kategori: Allmänt

jajamensan, idag är de julafton GOD JUL GALNINGAR!
dagen har varit kanon hittills, käkat god mat kollat på kalle anka och öppnat julklappar. nu är de bara julgodiset, tv tittandet och julgröten kvar. är supernöjd med mina julklappar och jag hoppas familjen är nöjd med de jag gav dem!

såååå gött!


väckarklocka, iphone skal, nagelack (silver glitter), ögonfransar, ögonbrynsskugga, tidningsprenumeration, linne, gafflar knivar och skedar och chokladpralinsformar. och av bettan har jag fått we came as romans biljett (ett band) som spelar i göteborg den 27 januari, längtar som satan!!
nej nu ska jag gå ner och umgås med familjen. ha en fortsatt trevlig dag!

dan före dopparedan.

Kategori: Allmänt

tjenna, varit jävligt dålig på att blogga ett tag nu, men ska försöka bättra mig!
igår bytte jag julklapp med madde och damn vilken bra julklapp jag fick av henne, nagelack och korsörhängen, mina två favorit saker. jag tycker de är så otroligt snyggt med kors, så de gjorde hon bra!
var även chaufför åt bettan och frida igår för de skulle ut till ankan så jag gick också dit med madde och david, hade faktiskt en riktigt rolig kväll där fast de var väldigt lite med folk.

åh har äntligen fått min iphone4s idag som jag beställde i måndags, tycker den är lite krånglig fortfarande men jag lär mig nog snart.

och idag har jag och bettan klätt granen som vi gör varje år dan före julafton, mysigt!
vi blev rätt nöjda med den faktiskt. ja imorgon är de julafton, uh vad jag längtar till julmaten lätt höjdpunkten på dagen, nja föresten julklapparna först sen maten!
nej nu ska jag lägga mig och kolla på grinchen och sunes jul sen ska jag försöka sova. HEJHOPP!

fredag-tisdag.

Kategori: Allmänt

dålig uppdatering... fy.

fredags: då var jag med madde, david och sofie till anka, helt okej kväll. måste visa en bild på maria och bettan, de var på en studentfest hos en kompis, festen hette "så kommer du aldrig mer att se mig" så skulle de klä ut sig som dom aldrig kommer se ut. bettan var bonde och maria var nörd, super snygga!

lördags: då bestämde jag mig för att dricka med sandra och bettan, var längesen jag drack nu säkert tre månader så nu de var sofies tur att vara chaufför denna kvällen. de var en helt okej kväll, vi hamnade på score, inte de roligaste men de funkade.
söndags: var jag till stan med mamma och pappa för att handla julhemlisar till syrran.
igår:äntligen har jag blivit frisk så jag kan träna igen, så de gjorde jag igår, kändes helt underbart. på kvällen kom madde och då kollade vi på jul klassikern tomten är far till alla barnen. vi kollade även på ett hysteriskt roligt klipp som jag lägger upp. min nya idol.
 
idag:måste börja med att säga grattis till maria som fick körkort idag, så GRATTIS!! idag har jag solat och tränat och även åkte runt med maria nu när hon har fått körkort.

nu orkar jag inte skriva mer sååå, Hejhopp!

julgodis.

Kategori: Allmänt

igår var jag och madde och fikade hemma hos natti, mysigt. vi prövade en ny kladdkaka med smak av pepparkaka oh shit vad god den var!!


idag har jag bara varit hemma, bakat lite julgodis och slappat.
nu ska jag sätta mig framför tvn kolla på titanic, min favoritfilm! TJINGTJING!

lucia.

Kategori: Allmänt

orkade inte köra hem igår för jag var för trött, så jag sov hos madde och vi bestämde oss för att gå upp tidigt idag och se lucia tåget på tv, mysigt värre med lussekatter, pepparkakor och glögg. idag har jag även julpyntat hemma så nu börjar de kännas som jul, äntligen!

lucia classics.

Kategori: Allmänt

idag kollade jag och gänget på finalen på en skateboard tävling i karlstad, lucia classics. var rätt häftigt och se. vinnaren var sjukt duktig. efter att vi kollat färdig åkte vi hem för att göra oss i ordning för kvällen. för ikväll vare efterfest på tempel för alla skateboardåkare så dit åkte vi, de spelade även ett band där, the concept, dom var faktiskt rätt bra! men nu ska jag ta och sova, sjukt trött.

metaltown.

Kategori: Allmänt

åh helt lycklig, MARILYN MANSON kommer till metaltown nästa år!! har velat se han så jävla länge, så nu blir de att spara pengar så jag kan se honom!



jag har fått en tidig julklapp av mamma också, en vinterjacka, kan inte ha min gammla alldeles för kall och ful så hon köpte en ny till mig och jag är kär i den, såååå snygg och varm.
ikväll vet jag inte vad jag ska göra. ska i allafall åka till madde senare,
kanske blir ut eller en hemmakväll, får se helt enkelt.


carlings.

julbord.

Kategori: Allmänt

idag har jag varit och käkat julbord på bettans skola och fan vad gött de var tror aldrig att jag har varit så mätt förut! efter de åkte jag hem för då skulle jag och madde göra dörr kransar och shit vad kul de var, men efter tredje kransen jag gjorde blev jag rätt trött på de!
nu ligger jag i sängen och ska försöka sova, i morgon ska jag upp tidigt
för då blir de julklappsshopping med madde, de kommer bli awesome!



några av dem vi gjorde.





tjenna.

Kategori: Allmänt

Duktig!

millencolin.

Kategori: Allmänt

åh vad jag vill se en millencolin konsert!! hoppas de spelar i sverige snart, man blir alltid på bra humör när man lyssnar på dem!






2011-12-05

Kategori: Allmänt

jobbat några timmar idag, och de var sista gången så nu är de jul-lov med barngrupperna så jag kommer vara ledig på måndagarna i några veckor. rätt tråkigt måste jag säga!
sitter nu hemma och kollar på tv, funderar på om jag ska julpynta lite eller ialla fall städa rummet.
senare kommer madde hit får se vad vi hittar på, något kul antar jag. åh jag vill bara bli frisk igen, är så grymt sugen på att träna så de är inte sant!

torsdag-söndag.

Kategori: Allmänt

denna helgen har varit helt sjukt rolig.
helgen började med torsdag: då var jag ute med madde och natti till ankan, inte så värst kul där men på förfesten var de kul, satt och pratade gammla minnen och lyssnade på musik.
fredag: då var jag på dagen med natti till chalottenbergs köpcentrum för att handla julklappar, hittade några stycken och ett par örhängen till mig!

vi käkade mat på joe's dinner och jävlar vilket skit ställe, en 33cl cola kostade 24 kronor sjukt dyrt. jag käkade pasta bolognese, skit pasta fick man "hälsosamma makaroner" ungefär UH. nattis mat var heller inte bra och allt var fett dyrt, dålig service och otrevlig personal. så ät ALDRIG där säger jag bara!

på fredagskvällen var jag ute med maria, bettan, sofie, sandra och stephie till score där var de faktiskt helt okej, de brukar vara dötrist där.
lördag: då var jag med vicki, madde och david till ankan där var de galet kul. alla var på bra hummör och galna så en lyckad kväll helt enkelt.
söndag: vaknade 17.30 , åt middag och sen åkte jag och bettan hem till stephie och sofie där kollade vi på film och slappde. nu sitter jag hemma och kollar på ett avsnitt av jersey shore och äter en smörgås, ska nog snart sova. imorgon blire jobba några timmar och sen vettefan vad jag ska göra.. får se vad de blir.