Cecilia Axelsson

ramar.

Kategori: Allmänt

var till ikea en sväng med jessica och sofie idag, vi provade även ett solarium på herrhagen som var rätt billigt och bra, där ska jag sola i fortsättningen. de har blivit farligt dyrt att sola i grums nu, 50 kronor för 15 minuter fy.
köpte två ramar på ikea som jag ska ha mina vinyl skivor i, vet dock inte vart jag ska hänga tavlorna än.
 

spegel.

Kategori: Allmänt

var en snabb sväng till jysk idag med maria, har sett en spegel på jysk som jag vill ha och idag var de halva priset på den, 350 kronor, så köpte den fuck yeah! köpte även vita klädgalgar till garderoben, har haft trä färgade innan men har tröttnat på dom så kände att nu ska dom bort.
 

ny bok.

Kategori: Allmänt

fuck yeah, löning var de i fredags så de blev lite shopping. alltid kul att spendera pengar.
köpte en bok, har bara läst en hel bok i mitt liv så tyckte de var dags att läsa en till.
blev rekomenderad hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, den skulle tydligen vara rolig så jag ska ge den ett försök.

wayne's pastasallad.

Kategori: Allmänt

sitter hemma hos madde, käkar wayne's pasta sallad med kyckling (världens godaste pastasallad) och tittar på big bang theory. madde är och jobbar så sitter här själv och vääääntar. funderar på om jag ska ta en promenad till konsum och köpa cola, galet sögen på de.
 

Fjärde jobbdagen.

Kategori:

De är fjärde jobbdagen nu men de känns som femte. Ska snart börja jobba och jag vill bara hem, är så sleten efter igår, blä. Ska bli skönt när den här dagen är över, ledig i 8dagar då. Kommer bli skönt de första dagarna men sen kommer jag nog tröttna och vilja jobba igen.

Remember.

Kategori:

rapunzelofsweden.

Kategori: Allmänt

de nya löshåret kom idag, super snabb leverans. beställde de igår klockan två och jag kunde hämta ut paketet i grums vid tio idag, super snabbt helt enkelt. håret var mörkare än jag trodde, men orkar inte skicka tillbaka de så ska testa denna färgen ändå, kanske blir snyggt vem vet. ska bara ringa och boka tid hos frisören så jag kan få mitt hår färgat som löshåret. fick även med en hårdonut gratis för att jag beställde för en viss summa, kul.

Nytt.

Kategori:

Tjenixen! Sitter på jobbet och har de trist, inga kunder och vi har gjort allt som finns att göra. Beställde nytt löshår tidigare idag, blev en lite mörkare färg. kände för lite förändring!

Film.

Kategori:

Nyss kommit hem från jobbet, rätt så slapp dag idag, kan va skönt ibland men idag blev de långtråkigt! Ska jobba imorgon med, kväll. Så ska gå och lägga mig nu och somna in till en as bra film, how to lose a guy in 10 days! Den är kanonbra. den handlar om en tjej som ska skriva en krönika om hur man blir av med en kille på tio dagar och killen hon dejtar ska också under tio dagar försöka få henne att bli kär i honom för att vinna ett vad ungefär. Mycket kul händer i filmen och man kan se den om och om igen, eller i allafall jag och Jag tröttnar aldrig på den.

Hemma.

Kategori:

äntligen har jag kommit hem från jobbet, jobbat i två dagar och så ska jag vara ledig i två dagar. Har även städat bort alla julsaker, de är så skönt när allt sånt är borta, de känns så rent då. Nu ska jag se på en bra film med lite mys ljus. Mähähä.

magic mike.

Kategori: Allmänt

tjingeling, madde kom hem för 40 min sen så vi har nyss käkat god kvällsmat, rostbiff och potatissallad med tomat och lök blandning. nu ska vi kolla på film, magic mike och käka gurka med dipp. velat se den filmen fett länge och nu blir de äntligen av!

måndag.

Kategori: Allmänt

sitter hemma hos madde och har piss tråkigt, madde är nämligen och jobbar och hon slutar nio, tre timmar kvar. försöker fördriva tiden med att kolla på gamla avsnitt på kungarna av tylösand som gick på kanal5 2010. rätt kul att kolla på faktiskt, men satan vad pinsamma dom är egentligen. ska nog gå bort till dans närbutik och köpa lite godis och dricka så tiden går lite snabbare.

godis.

Kategori: Allmänt

min nya favorit godis, kan inte sluta köpa/äta dem, otroligt goda!
har köpt nästan 10 st varje dag denna veckan, inte bra, men om några dagar kommer jag nog tröttna och aldrig mer äta dom haha.

kort hår.

Kategori: Allmänt

äntligen hemma från sista passet, nu är de ledighet i två dagar, fuck yeah! har varit riktigt hårda fyra dagar på jobbet, mycket folk och så jobbade jag med en som bara är sur och grinig hela tiden så de blir sån dålig stämning på jobbet och då går dagarna lååångsamt. tog ur mitt löshår i onsdags också, hade massa tovar i håret så de var dags att  ta ur de. nu ska håret vila en månad sen blire nog löshår igen och så funderar jag på att färga ombre. men får se hur de blir med de. 
 bild på min nya favorit skjorta med "hål i ryggen"

lördag den 5 januari.

Kategori: Allmänt

hejhopp, kom hem från jobbet för en timme sedan, helt sleten känner ja mig, tredje morgonen jag har jobbat och i morgon blire fjärde sen är jag ledig två dagar. ska bli skönt att få sova ut.
har glömt att visa vad jag fick i julklapp av mina vänner. fick superbra grejer av dom, hell yeah.
ikväll ska jag till några släktingar på julkalas blir nog trevligt, nej nu in i duschen, see yaaaaa!
älskar tavlan jag fick av stephie, många fina minnen på den!

hej 2013.

Kategori: Allmänt

nytt år, 2012 är över och nu är 2013 här. jag har haft de ett riktigt bra år! mycket spännade har hänt, varit på många konserter, upptäckt nya saker med mig själv och fått jobb. höjdpunkter under 2012:
*fått jobb på rasta i grums.
*sett mina stora idoler millencolin och marilyn manson två gånger.
*tatuerat mig.
*lärt mig åka longboard.
*systers bal och student
*hela sommaren med alla äventyr och känslor.
*halloween festen som blev en succé. 
*syster fick körkort.
*sett swedish house mafia, deras sista konsert.
sen är de säkert mycket mer jag har glömt, som också känns viktigt. men jag hoppas att 2013 blir ännu bättre och mer händelserikt än 2012.
och så lite nyårsbilder. kvällen började hos sofie och marcus med middag, sedan vidare till skruvstad på lokalfest för att fira in de nya året.
hattar och blåstrumpetpipor eller va de heter är ett måste på nyår. så tjusigt vi har dukat och vi käkade coscos, med stark kyckling och sallad, gött.
käkar, unicorn maria.
provade glittret som jag köpte i sthlm på top shop, och de var riktigt bra och snyggt, tyvärr syns typ inget på bilderna av de, men de höll hela kvällen, mycket värt pengarna.
kolla sandra i bakgrunden, hejhej.
älskade syster, heartface!!
coole brudör.
och såhär såg jag ut, min nitbh och en transperant skjorta med hål i ryggen och svarta jeans, ser lite stel ut på bilden, men va fan de är okej tycker ja. nu ska jag nog ta och gå och lägga mig, upp och jobba halv sex i morgon, fuck yeah!!

provar nått nytt.

Kategori: Allmänt

 provade sushi för någon vecka sedan. emmelie, stephie och bettan skulle göra de sjävla så jag var med och kollade hur dom gjorde. trodde de skulle smaka pissäckligt men de var rätt gött, fast fick lite panik när man skulle svälja sjögräset (tror ja de va) kändes som om man skulle sätta i halsen och dö varje gång.