Cecilia Axelsson

Tjejkväll.

Kategori: Allmänt

I fredags vart de födelsedags tjejkväll hos Madde, hon fyller år den 3 april men vi firade henne nu! Kvällen var riktigt rolig, Madde bjöd på snittar och snacks vi spelade spela, lyssna på musik från tonårstiden och drack drinkar, vi avslutade tjejkvällen med en tur till krogen! 








Bikini.

Kategori: Allmänt

Woop beställde två nya bikinis från Nelly förra veckan som jag ska ha i Grekland och idag kom dom! Den blå är jättevacker och den vita är fin men på baksidan av underdelen är den mindre fin. Det är bara vanligt vitt tyg bak och inte virkat som de är fram, lite synd. 


Jofama.

Kategori: Allmänt

Helt kääääär i min nya jacka från jofama by Marie serneholt! 

O'learys.

Kategori: Allmänt

Käkade på O'learys igår med trevligt vänner. Åt någon hamburgare med pommes, var riktigt gott! Bra lördagkväll efter de vart de jobba natt vid 23. Och ikväll är de sista natten, ska bli så skönt! 




Glass.

Kategori: Allmänt

Testade en ny glass idag jungly från Triumf glass. De ser ut som en banan och man kan skala den. Vanilj glass inuti och "skalet" smakar som banana Skids. Tyckte den var skit god! 


Woop Woop.

Kategori: Allmänt

Veronica mars filmen har kommit ut på swefilmer!! Kollade på den förut med Bettan och Kim. Den var verkligen jättebra, fast man måste ha sett serien innan annars tror jag nog inte man fattar speciellt mycket. Den får tio av tio möjliga av mig! 


Hoffmaestro.

Kategori: Allmänt

I fredags var Sofie Sandra Stephie och jag på nöjes för att kolla på hoffmaestro, de var riktigt bra men utekvällen var riktigt tråkigt, lite folk och ingen man kände! 



New shoes.

Kategori: Allmänt

Tog mig en tur på stan med Madde idag. Skulle inte köpa något men blev helt kär i ett par skor, så nu är jag 500kr fattigare! 


OPI

Kategori: Allmänt

Nytt nagellack från opi, inte så nöjd med det. Trodde inte den skulle bli så lila som den blev på naglarna. Den är ju fortfarande fin men den blev inte som jag hade tänkt! 




Veronica Mars.

Kategori: Allmänt

serien veronica mars följde jag slaviskt när den gick på tvn när jag var yngre. dom gjorde tyvärr bara tre säsonger, den fjärde blev nerlagd, har även köpt alla säsonger eftersom dom är så bra. och nu i mars så kommer de en film med alla skådespelare som var med i serien, längtar tills den kommer!  

Borttappade skor!

Kategori: Allmänt

För cirka två månader sedan så tappade jag bort mina träningsskor, letade i hela huset och bilen flera gånger så trodde någon hade stulit dom på gymmet eller nått sånt! Men idag när jag skulle kolla efter en grej i bagagen i bilen så ligger skorna där i en påse helt öppen och skorna bara är där och stirrar på mig! Helt jävla skumt är de eftersom jag kollade i varenda påse i bagagen säkert 4 gånger! Så nu har jag två exakt likadan träningsskor haha! 


City and colour.

Kategori: Allmänt

Detta inlägget skulle jag skriva för mer än en vecka sen, men bättre sent än aldrig! Onsdag den 26 var jag, stephie och Sofie till Sthlm för att kolla på city and colour på Berns. Förbandet var Hannah Georgas, hon var riktigt bra! City and colour spelade ungefär 2timmar, blev ju lite drygt när de bara var lugn musik men de var ändå superbra, Dallas Green har underbar röst!!  Efter spelningen så blev de en ute kväll i Sthlm med en kompis därifrån, var riktigt kul faktiskt!