Cecilia Axelsson

rapunzel.

Kategori: Allmänt

jag har nu jobbat natt i två nätter och de är faktiskt kul. har två till nätter att jobba sen är jag ledig, ska bli grymt skönt att sova ut ordentligt. har äntligen blivit helt frisk också, så nu kan jag äntligen börja träna igen.
beställde nytt clips löshår för någon dag sen från rapunzel som kom igår och jag är supernöjd med färgen. ska bara boka tid hos frisören så hon kan färga mitt hår så de passar in med löshåret.

jobba natt.

Kategori: Allmänt

då har man varit ledig i två dagar, så nu är de dags att jobba igen.  fyra dagar natt, kommer bli en rolig helg va?
lite spännande är de iallafall, aldrig jobbat natt så de ska bli kul att se vad man gör då.
ska ta och försöka sova lite till någon film nu så jag orkar vara uppe hela jobbpasset. börjar jobba 23.00 och sluta 06.00.

Godiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!

tisdag.

Kategori: Allmänt

ingen speciellt händelserik dag idag asså. var till stan en sväng förut hittade inget. sen åkte jag till grums och käkade nachotallrik med sofie på grumspizzerian. efter de åkte vi och solade. japp så såg min dag ut.
de har varit undertbart väder i dag i allafall 20 grader, varmaste dagen hittills tror jag, uh vad jag längtar till sommaren!!

lördag.

Kategori: Allmänt

lördag, åkte lite skateboard med sandra och maria senare på kvällen blev vi sugna på att grilla så då blev de årets första grillning och fy vad jag har längtat efter grillat, de är de bästa med sommaren, kanske, eller i alla fall topp fem! åkte hem rätt tidigt på kvällen för jag skulle upp och jobba dagen efter, var galet trött efter fredagsnatten.








fredag.

Kategori: Allmänt

jag hatar när internet kronglar, då går de inte att blogga, så nu ska jag göra några inlägg som jag tänkt göra under helgen, bättre sent än aldrig blink blink.
i fredags var jag till stan med mamma och syrran, hittade två bh toppar eller vad man ska kalla dom på gina och lite annat roligt.
på kvällen blev de ut, vi var de vanliga gänget som förfestade hemma och mig och bettan. sedan var maria snäll och körade in oss till stan för att vi fick ett sug att gå på glada ankan och de blev en riktigt lyckad kväll faktiskt.

gårdagens inköp.

Kategori: Allmänt


linne från hm

solglasögon från hm.

hängsleshorts från hm.



vår.

Kategori: Allmänt

fortfarande sjuk men ingen feber som tur är! jag har nu varit hemma i tre dagar och fy vad tråkigt de är, finns absolut inget att göra, galet utråkad.
äntligen har jag sett lite vår tecken, hittade igår en krokus i rabatten helt söt.
de var mitt intressanta inlägg för idag tjingtjing!

sjuk.

Kategori: Allmänt

gött att vara sjuk då, nej inte speciellt feber och genom förkyld, inte okej. så jag ligger hemma i sängen och roar mig med my drunk kitchen och jennamarbles klipp på youtube och försöker bli friiiiiiiiiiiisk.



sommarkänslor.

Kategori: Allmänt

varit ledig idag och vilket väder de har varit, 15  grader eller nått sånt helt underbart. jag och sandra fick sommarkäslor och tog fram våra skateboards och tänkte att nu är de dags för årets första åktur, och uh vad gött de va! hoppas de kommer bara bli varmare och varmare  nu!


helg.

Kategori: Allmänt

nu är de lördag vilket innebär att de är helg GÖTT eller kanske inte, jag ska jobba hela helgen så de är inte så gött. börjar klockan två idag och slutar nio, efter jobbet åker jag till madde och david för att fira david som fyller år, kommer bli en bra kväll tror jag.
dags att åka till jobbet, tjingeling!

snön är borta också, wihoo!

vinter igen?

Kategori: Allmänt

trodde de skulle vara vår och härligt väder ute när jag vaknade idag, men allt jag såg var bara snö, inte okej.

nails.

Kategori: Allmänt

varit i arvika idag till hellcat tatuerings studio med stephie och sofie, där bokade jag tid för tatuering, velat göra en så länge och nu äntligen är de dags.
annars idag har jag inte gjort värst mycket mer, har haft huvudvärk hela dagen så inte orkat gjort något.
ska ta och måla naglarna nu, kan bara inte bestämma mig vilken färg jag ska ha, jag har ju några stycken att välja bland.

Behind every mask, lies a man, who can't live in his own skin.

Kategori: Allmänt

Behind every mask, lies a man, who can't live in his own skin.
He lives by the flask, he bathes in his past, and he dies by his own sins

tisdag.

Kategori: Allmänt

idag stod de träning, sola och städa bilen på schemat, de enda jag gjorde var att träna, dålig av mig. får göra de andra i morgon istället. inte gjort så mycket idag, jag har bara vaknat, tränat, kollat på tv och duschat, man kan lungt säga att de ha varit en slapp dag.
och nu ska jag kolla ännu mer på tv, och de ska bli alla avsntt av Bam's unholy union sen ska jag sova. tjingeling.

dags att blogga igen.

Kategori: Allmänt

har inte orkat blogga senaste veckan, tröttnat lite tror jag. men nu fick jag ett sug att blogga igen yay.
bettan kom hem för lite mer än en vecka sedan, skönt att ha henne hemma igen! hon hade köpt med lite grejer till mig från indien

nagellack, armband, lösögonfransar, nyckelring, shampoo som gör håret tjockare och längre och ett halsband som jag älskar!
idag har jag jobbat, baguette pass, skulle bara göra 25 stycken så jobbade bara en och en halv timme. nu är jag ledig fyra dagar framöver sen är de dags att jobba helg igen. 
nu sitter jag hemma hos madde och har big brother 2006 marathon, älskert !
imorgon blire gymmet och sola solarium och vår städa bilen, skön dag.
onödigt inlägg kände jag nu. menmen TJENNA!