Cecilia Axelsson

Grilla.

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag och Madde hem till Viktoria för att grilla och spela spel, vi hade de riktigt trevligt. Spelade med vilda gester, super kul spel. Måste köpa de när jag får lön! 



Hejdå+avokado dipp.

Kategori: Allmänt

Igår åkte vi hela gänget ner till Sthlm Arlanda för att krama stephie hejdå. Nu ska hon vara borta i 13 månader i USA. Hon ska vara au pair där, de var ett ledamt hejdå och vi får hoppas att 13 månader går snabbt! Hon kommer verkligen leva livet där borta och uppfylla en dröm hon haft länge! 

När vi var i Grekland åt vi på en restaurang som hade den godaste förrätten någonsin tror jag, avokado dipp! Häromdan försökte vi göra en sådan utan att veta receptet och vi lyckades! De smakade nästan exakt, nöjd som fan! 

Blid på Greklands avokado dipp.

Bild på våran. 

Vi hade i (5 personer) 

3 brukar bebis tomater
1 röd lök (fin hackad)
1 burk jalapenos (mixa den)
2 burkar feta ost 
2 grekiskt dressing mix 
4-5 avokado 



Student.

Kategori: Allmänt

I år är de 5 år sedan jag tog studenten, shit jag börjar verkligen bli gammal nu!! I torsdags var jag och kollade på när Sandras lillasyster natta som tog studenten, riktigt kul att se alla så himla glada och lyckliga! 






Studentbal.

Kategori: Allmänt

Igår hade Sandras lillasyster natta sin studentbal. Fixade hennes frisyr till den, uppstattbak och hängande lockar, blev mycket bra tycker jag. Alla var riktigt fina och vackra på balen! 










del 2 zakynthos.

Kategori: Allmänt

bilder från crazy minigolf, cavebar, cyckelturen, trampbåten, piratskeppet och smugglerswreck. 
kommer nog upp någrafler bilder längre fram!
 
 

Hemma från Zakynthos.

Kategori: Allmänt

zakynthos... vilket underbart ställe! hade en superbra semester, vi gjorde mycket sightseeing, sola och badade! 
vi besökte smugglerswreck, blue caves, windmill, åkte priatskepp, åkte båttur för att kolla på sköldpaddor, hyrde trampbåtar, spelade crazy minigolf och hyrde jeepar som vi åkte runt hela zakynthos med! 
Maten på hotellet var jättebra, fast de blev ju lite en formigt efter några dagar så vi åt ute endel. 
vi käkade på ett ställe som heter cool peppers, ärligt godaste maten hade dom där! rekomenderar verkligen att äta där om man åker till zakynthos.
i detta inlägget tänkte jag lägga ut bilder från båtturen med sköldpaddor och roadtripen med jeppar och blue caves