Cecilia Axelsson

våfflor.

Kategori: Allmänt

vaknade tidigt idag, 12 eller ah tidigt och tidigt var de kanske inte, men jag brukar vakna halv tre så då var de tidigare än vanligt ialla fall! när jag hade vaknat gjorde jag mig i ordning för en tur till bergvik med syrran för lite shopping. hittade en snygg stickad tröja på vila och bettan hittade en stickad stöja på carlings som jag är otroligt avundsjuk på. efter att vi hade varit på bergvik åkte vi till 97an i grums med madde för att käka.

efter vi hade käkat åkte jag och bettan till stephie och sofie, där kollade vi på tv och rensade sofies garderob. senare blev vi grymt sugna på våfflor så vi bestämde oss för att göra de!
nu sitter jag hemma och försöker välja en film jag vill se, har sett alla tusen gånger känns de som så de blir svårt att välja.

klockan 00.18.

Kategori: Allmänt

sleepover hos madde just nu med bettan och madde, vi kollar på en film vi hyrde på happy. inte så värst bra just nu men den blir nog bättre.
tidigare idag jobbade jag efter det åkte jag och madde hem till natti för en kvällsfika, mycket mysigt!
nu ska vi fortsätta med filmen todeloo!
Melancholia heter filmen.

första advent.

Kategori: Allmänt

det har varit en kul helg, ifredags åkte jag till stephie och sandra där kollade vi på film och slappade. efter de åkte jag till bettan och sofie, de var på en fest och där var de galet har inte skrattat så mycket på väldigt länge!
igår var jag på hudvårdsparty hos madde. efter de blev de förfest hos madde med marre, diddi, linnéa, natti och david. hann inte vara med värst länge för jag skulle vara chaufför till stan en sväng, men när jag var färdig med det så drog jag ut med gänget till tempel. där var de supertråkigt, helt ovärt att gå dit tycker jag, annars var kvällen roligt.
idag har jag inte gjort mycket , käkat pizza och pepparkaksdeg, kollat film och målat naglarna. helt okej dag!
imorgon blire jobba i några timmar sen ska jag till natti med madde som de ser ut nu.

vitt blev de.

feber.

Kategori: Allmänt

var febrig inatt och imorse så idag har jag inte gjort något, bara sovit hela dagen och nu så känner jag mig faktiskt helt okej! halsontet är också bättre tack vare mirakel halstabletterna, rekomenderar verkligen dem!
men nu ska jag sova vidare måste bli frisk till helgen för då kommer marre hem från norge så måste träffa henne innan hon åker tillbaka. så nu ska jag sova igen HEJHOPP.

onsdag.

Kategori: Allmänt

blev ingen vidare träning idag, var på crosstrainern i 20 min och gick på rullband i 10 sen fick de vara nog för idag. efter träningen tog jag med mig madde och stephie och åkte till öb. hittade lite kul saker och även en julklapp till mamma och pappa!
efter de åkte jag och madde för att jobba på brännan med lite fejk sol på yellow sun, gött. nu är jag hemma, mår inge vidare ont i halsen och huvudet, vill inte bli sjuk nu så jag måste vila fett mycket så jag håller mig frisk.  
dagens inköp.

hittade en rolig godis på öb som ser ut som sedlar, ser likadana ut och lika tunna, men fy satan vad äckligt de smakade. ungefär som papper eller blöta smörgåsrån. UH!

tisdag.

Kategori: Allmänt

igår jobbade jag några timmar senare på kvällen åkte jag till madde, vi tänkte baka pepparkakor men så blev de inte för vi åt upp degen, riktigt gött vare!
idag har jag bara slappat, ingen träning på två dagar, de känns lite hårt faktiskt men jag har haft ont i halsen så då bestämde jag mig för att chilla med träningen. men imorgon blire träning igen wiiiiiie och solning såklart !
nu ska jag käka kvällsmat och sen försöka sova tidigt.

bild från nyår 2010 damn vad kul de var! biffiga brudar !

facebook och skärgårdsdoktorn.

Kategori: Allmänt

helgen var kanon, ifredags var de fest i borgvik som jag, bettan och sofie var på, inte den bästa men de dög!
igår blev de ankan med madde, david, bettan och sofie. inte så värst kul där faktiskt men när vi skulle käka på mcdonalds så blev de kul. david blev sur på en stol som hade "förföljt honom" hela kvällen haha så han bestämde sig för att ta med den hem, så han gick ut från mcdonalds med en stol under armen och de var ingen som märkte så då gick han och tog en till. men innan vi åkte så lämna vi tillbaka stolarna.
kvällen hade många roliga händelser men orkar inte skriva mer.
en minnesvärd kväll helt enkelt.

här är david nöjd och full över att han fick med sig stolarna ut !


idag har jag legat i sängen, suttit framför facebook och kollat på massa skärgårdsdoktorn avsnitt och de ska jag fortsätta med hela kvällen också! kanske ska baka chokladbollar är litte sugen på de!




torsdag.

Kategori: Allmänt

lugn dag idag, träna ett pass förut så i morgon blir de träningsvärk i magen göttäh!
efter träningen åkte jag till madde och hos henne kollade vi på någon dålig film. nu sitter jag hemma och kollar på nätet efter snygga kläder och på kandeeshop.se hittade jag tre snygga tröjor jag vill ha!
imorgon är de fredag och då vet jag inte vad jag ska hitta på, hoppas de blir nått skoj i alla fall.


SNYGGA!!

onsdag.

Kategori: Allmänt

inte gjort alls mycket idag. när jag vaknade var jag grymt sugen på spagetti och köttfärssås så de fick de bli till middag idag och fy vad gött de blev! efter maten blev de att åka ner till grums för att sola och träna. nu sitter jag hemma och kollar på film och försöker sova, måste gå upp tidigt i morgon för att köra syrran till skolan.
tog kort på grejerna jag fick av bettan när hon kom hem från manchester, så dom ska jag visa nu.
älskar varenda grej jag fick!



Bh & trosor, en dubbelring som ser ut som en nyckel och två lypsyl.

kär i pälsvästen, den ska jag ha över min skinnjacka!

fett snygg drömmfångare!


sex and the city.

Kategori: Allmänt

tränat med sandra och maria idag, tog de rätt lungt för jag är sjukt trött efter natten, kunde inte somna förens tio i morse för jag låg och tänkte på allt och inget hela natten. så onödigt tycker jag.
just nu sitter jag hemma hos madde, vi ska ha sex and the city maraton och käka en jävla massa chips! 

 
skön låt.

farsdag.

Kategori: Allmänt

dålig på att uppdatera igen, jag vet.
Fredag: bettan kom hem (äntligen!!) och de firades med smörgåstårta som jag gjorde och sen åkte vi till nöjes med sandra, stephie och sofie och kollade när hardcore superstar spelade. de var super kul men jag blev lite besviken för de var inte så bra live den här gången.
Lördags: då hade vi välkommenhem middag för bettan med hennes vänner, mysigt. senare på kvällen drog jag med sandra, lollo och robin till glada ankan, galet kul där.
efter de åkte jag hem till emmelie och stephie och där avslutade vi kvällen med att kolla på jackass 2.
Söndag: idag är de farsdag och de firades med tårta.
och nu ska jag sätta mig vid datorn och tvn och bara slappa, känner mig fett trött.

torsdag.

Kategori: Allmänt

åh vad jag längtar tills imorgon, då kommer bettan hem och sen på kvällen ska vi se hardcore superstar på nöjesfabriken, de blir fjärde gången jag ser dom nu!
iiiiih längtar ihjäl mig!

never wanted to dance.

Kategori: Allmänt

inte gjort speciellt mycket idag. tränade förut med maria så jag känner att i morgon kommer jag ha träningsvärk.
snart kommer bettan hem från manchester och de kommer bli awesome! längtar!!
nu är jag enormt sugen på glass, så jag ska gå ner ill frysen och kolla om vi har de.

när man hör den här låten vill man bara dansa galet, älskar den.

we found love.

Kategori: Allmänt

var med sandra.n till gymmet idag, blev inte så mycket tränat utan vi satt mest och pratade om helgens bravader.
efter gymmet  stod de jobb på schemat.
och senare efter de åkte jag med sandra.ab ,tinette och patrizia ner till pizzerian i grums för att käka, åh fan vad gött de va!
imorgon blir de träna igen och kanske en tur till solariet.
ihelgen blev jag tipsad om en bra musikvideo och låt, så den lägger jag ut nu så ni får se, jag tyckte den var mycket bra !

helgen.

Kategori: Allmänt

bloggat dåligt denna helg känner jag...
ifredags var jag med sofie och jessica till ankan och lyssnade på när hotwood spelade, blev en kul kväll!
lördag, igår var jag på halloween fest hos magnus, drack faktiskt. hade grymt kul kväll i allafall. galet trött idag och som tur är är jag inte bakfull.
de var min helg, nu ska jag kolla på ema's 2011 på mtv och sova litte.







sail away.

Kategori: Allmänt

var till stan idag en snabbsväng med maddis, hittade mig en tröja på carlings som hade en supersnygg baksida, blev kär i den!
har även tränat, ett grymt jobbigt pass så kommer nog ha världens träningsvärk, göttäh.
nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film.
framsida:


baksida:


torsdag.

Kategori: Allmänt

har enormt tråkigt, sitter och väntar på att madde ska sluta jobba så vi kan åka till stan någongång!


onsdag.

Kategori: Allmänt

var till kil idag med mamma och pappa för att hämta den tredje bilen som varit på lagning i några månader, men nu är den äntligen lagad! tog även en tur med mamma till bergvik där käkade vi nachotallrik och fyy vad go den va, de var den bästa nachotallriken jag någonsin har ätit!!
tränade förut också, först var jag i gymmet en timme och sen gick jag på vattengympa, så är fett trött nu.
imorgon blir de att följa med madde till stan för hon har ett shoppingsug pågång.

uh så gött de ser ut, skulle lätt kunna äta en tallrik till.

kakor.

Kategori: Allmänt

sitter hemma och har fett tråkigt, vet inte vad jag ska göra, sova kanske..
blev lite bak igår och uh kakorna blev underbart goda, de smakar som kakorna dom säljer på subway, så ja de blev lyckat!
nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag se en film och sova.