Cecilia Axelsson

Glas.

Kategori:

Hallå! Varit till stan idag med vännerna och handlat inför nyår. Ska fira de med att alla vänner ska äta middag hos Sofie och senare iväg på en fest i skruvstad. Vi köpte champagne glas som vi har "smyckat" eller vad man ska säga, en liten tradition vi har! Imorgon ska jag även jobba, börjar 07.30 och slutar 16.00 kommer bli lite stressigt när jag slutat tror ja. Ska även jobba nyårsdagen, wäääh jobbigt. Nää nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, hej!

mellandagsrea.

Kategori: Allmänt

jobbat morgon idag, fett mycket folk så de blev lite stressigt men de gick bra. efter jobbet åkte jag till stan med stephie och sofie för att kolla på mellandagsrean. hittade inget som vanligt, men köpte mig dr. martens kängor som jag har velat ha i över ett år men inte fått tummen ur och köpt dom, men idag blev dagen då de hände, yaay.
ska in till stan en sväng igen efter jobbet imorgon och kolla lite med sandra på rean, får se om ja hittar nått då.  

julafton..

Kategori: Allmänt

är över.. ett år kvar, sjukt tråkigt att den dagen måste gå så snabbt. fick många awesome julklappar och hade de lika mys som varje år. på juldagen jobbade jag men på kvällen var vi på nöjes, gillar inte nöjes men hade faktiskt kul.
av mamma och pappa fick jag ett smyckesträd, sminkväska, vispskålar, 6 muggar och skålar, en svart genomskilnig skjorta och kungen av queens säsong 3. av bettan fick jag parfym, tre glittriga nagelack och en Asking Alexandria biljett, dom spelar i göteborg den 26 januari, längtar!  

dan före dan.

Kategori: Allmänt

dagen före julafton, sitter och spelar bingolotto käkar gott och hoppas på att vinna miljoner. väntar även på att bettan ska komma hem från jobbet så vi kan klä granen och lägga alla paket under, myyyyys.

roadtrip, oslo och swedish house mafia,

Kategori: Allmänt

yes! jag och maria hade roadtrip igår, till oslo, men vi stannade först vid töcksfors köpcentrum och shoppade några sista julklappar. när vi var färdiga bar de iväg till oslo och swedish house mafia!! dom var så sjukt grymma, underbart kul att alla i publiken släppte loss och ja de var nog den bästa konserten jag varit på, till och med bättre än manson. defenitivt värt pengarna alltså!! vill se dom igen!!

of monsters and men.

Kategori: Allmänt

band tips. jag har blivit helt förälskad i of monsters and men, deras album my heart is an animal är så mysig tycker jag, i varje låt så finns de nått man fastnar för.
och favorit låten är little talks, texten är så fin.
 

gymmet.

Kategori: Allmänt

tjennatjenna! helt happyface idag, var på gymmet förut och de kändes kanon, äntligen där igen efter många veckors sjukdom. körde snabb gång på löpbana i 30 min och mag och rygg övningar. efter gymmet blev de en tur till solariet, vill vara liiiite brun till jul och nyår. 

julbord.

Kategori: Allmänt

oja julbord hos mange igår med gänget. vi lagade all mat tillsammans de var mys och fett gött, men vettefan och jag är sugen på julmat något mer nu, blev super mätt. imorgon ska jag jobba morgon så de blir väl att hoppa i säng alldeles strax så jag orkar mig upp, ska även träna imorgon efter gymmet, äntligen frisk igen, hoppas ja inte blir något mer sjuk nu, sååå trist att inte kunna träna.
några av människorna som var med och käkade.
mat.
och lite mer männsikor (mange och maria fattas på bilden).

julklappar.

Kategori: Allmänt

alla julklappar är köpa och inslagna, så nu väntar jag ivrigt på julafton. men innnan julafton så ska jag ju på swedish house mafia med maria i oslo på lördag, längtar lite mer efter de faktiskt!

gomöra.

Kategori: Allmänt

gomöra på er! sitter hos madde och käkar frulle eller ja de är nog lunch, och kollar på 99 saker med erik och mackan, dagen kan inte börja bättre, hell yeah. ska snart åka till grums och leka lite med sandra. när jag kommer hem sen måste jag ta tag i och städa och julpynta mitt rum, tråkigt men måste göras! lite snabbt så vad jag ska göra idag, hare gött hej.

julklapp till mig själv

Kategori: Allmänt

hejhopp! sitter hemma hos madde i stan efter en dag med julklappshandling, jag har snart köpt färdigt alla happyface på den. yay beställde en nitbh förra veckan i julklapp till mig själv från fionavincent.se och nu har den kommit. jag är supernöjd den passar perfekt och är snygg, höhö.
nu ska jag och madde feta oss med massa godis och kolla på outsiders kommer bli gött. fuck yeah hejdå homies!

manson och zombie.

Kategori: Allmänt

wazzup homies! kom hem från stockholm i torsdags, har dock inte haft tid att blogga förens nu. konserten var epic, bästa jag varit på hittills tror jag till och med. manson hade en riktigt bra show och han sjöng många av mina favorit låtar. Rob zombie hade jag bara hört två låtar med, men han var grym på scenen.
här sjöng rob zombie sick bubblegum (såpbubblor runt om honom på bilden).
köpte massa julklappar i stockholm och lite grejer till mig själv. en jacka från vila som de var halva priset på, bara 200 kronor, som hittat. ögonskugga med glitter från topshop. manson vinyl och turkosa hörlurar till mobilen från media markt.
lördag idag då, jobbade morgon och ska även göra de imorgon, så får se vad jag hittar på idag, kanske sova, de vore gött. hejdå kompisar.
 
 
 

Marilyn Manson!!!

Kategori:

Tjingeling alla glada fanskap! Sitter i Stockholm nu med natti på ett café i gamla stan och värmer oss. Världens snöoväder här. Inte så kul när vi skulle shoppa loss innan manson ikväll!! Resten av gänget är på hotellet och gör sig i ordning, dom ska till hovet tidigare för att dom har köpt vip biljetter, lyllosar! Åh vad jag längtar. Beställde biljetterna i juli och nu är de äntligen dags! Nej nu ska vi dricka upp den varma chokladen och sedan ta oss en titt i slottet! Herråååå!