Cecilia Axelsson

Rally.

Kategori: Allmänt

Idag har de varit rally utanför huset som vi har tittat på medans vi har fikat och stekt i solen. När rallyt var slut vart jag och Sandra så dammiga så de blev en promenad ner till sjön för att äntligen ta årets första dopp. Det var inte så kallt som jag trodde de skulle va.

Årets första dopp.

Kategori: Allmänt

Nja så blev de inte, vattnet var för kallt plus att jag och Sandra var för pussy för att hoppa i. Endast knäna och ner blev blöta. Hoppas vattnet är varmare i morgon!

Andra avenyn.

Kategori: Allmänt

Har varit hemma i tre dagar ungefär, varit sjuk, feber och snorig med nästan ingen röst. Pressat igenom en massa andra avenyn avsnitt, jag är besatt. Har bara 36 avsnitt kvar nu buhu!!

Jordgubbar.

Kategori: Allmänt

Plockat jordgubbar, grymt tråkigt men de var gött att äta.

Metaltown.

Kategori: Allmänt

Blev en dagstur till Göteborg och metaltown ifredags med Jessica, Tony och Dennis. Vi kollade på asking alexandria och slipknot och satan vad bra de var. Asking var helt jävla grymma, Fångade ett plektrum från dem wohoo! Rätt då nöjd. Slipknot bjöd på en super bra show, nog den mest underhållande jag har sett!!

Asking alexandria.

Kategori: Allmänt

Blir en dagstur till Göteborg för metaltown imorgon! Ska äntligen få se asking alexandria, Så jävla taggad så jag kan inte sova. Fuck.

bråvalla festivalen.

Kategori: Allmänt

vi var ett gäng på 9 personer som åkte till bråvalla, ivriga och nyfikna på vad denna helg hade att erbjuda och satan vad roligt de var! första dagen började segt med huvudvärk, så jag fick sova och missade två band som jag verkligen ville se (macklemore och rammstein) har grov ångest för de, men huvudvärken var grym så jag orkade inte göra något. de andra dagarna bara flög förbi trotts regn och lera. hänt mycket galet och roligt.
 
banden.
avicii, parkway drive och maskinen var helt underbara att lyssna och kolla på.
*paramore
*in flames
*all time low
*bullet for my valentine
*green day 
*hoffmaestro
*armin van buuren
*john de sohn
*maskinen
*parkway drive
*a day to remember
*takida
*volbeat
*avicii
*the sounds
*alina devecerski
*sebjak
*far east movment
*nicky romero
*nuse
 
tack alla underbara vänner som gjorde denna festivalen oförglömlig.