Cecilia Axelsson

julpyssel.

Kategori: Allmänt

 
Tjingeling! Madde var ju hos mig igår och som varje år har vi som tradition att göra dörrkransar (som jag även säljer). då lyssnar vi på julmusik, fikar och har de mysigt! men i år var de nog sista året jag gör kransar, så otroligt trött på att göra dom! men man vet ju aldrig, kanske gör nästa år med. i morgon är de dags för att jobba, känns som de var evighet sen jag var på jobbet, så de ska bli kul.
 
 några av dom vi gjorde! nej nu blire hoppa in i duschen och sen sova  så man orkar med morgon dagen. hare gött hej.
 

SHM.

Kategori:

Wohoo! Idag kom biljetterna till swedish house mafia i Oslo som jag och Maria ska gå på den 22 december !! Längtar som satan!

truth or dare.

Kategori: Allmänt

Tjoho! ny vecka, och den började med en skräckfilms kväll hos madde och david med massa gött som ni ser på bilden, och vi betsällde även feta pizzor, man lever ju bara en gång lixom. fett gött helt enkelt.
vi kollade på the cabin in the woods och chernobyl diaries, den första filmen sög som fan men den andra var riktigt bra, så den rekomenderar jag starkt!
åh köpte en ny parfym i göteborg  i fredags, madonnas truth or dare, jag älskar den, min nya favorit, gå in kicks eller affection och sniffa på den så får ni känna den härliga doften.

The used, emmure & parkway drive.

Kategori:

Tjenna! Var ett tag sen jag bloggade, men har inte vart sögen! I lördags var jag hem till Rosita på kalas, sensation white tema. Dom hade fixat de riktigt snygg i lägenheten med rökmaskiner och massa ljus! Sen i söndags åkte jag med amelie och Sofie till Sthlm för att se the used i fryshuset. Dom var bra men de var nog den sämsta konserten jag varit på, förbandet sög och soundcheck tog evighet. Och the used spelade bara 50 min. Dåligt. Men var ju kul och se dom ändå! Just nu är jag i Gbg, kollade igår på emmure och parkway drive i trädgårn, de var riktigt bra och kul! Nu ska vi snart ner på stan, löningen har ju kommit blink blink, så ska handla julklappar Smileface!

 

 

Helgen.

Kategori:

 
Yeah Buddy! De vart ju halloween i veckan och i lördags firade vi de med en brakfest hos Mange. På fredagen då pyntade vi huset från topp till tå och karvade pumpa. Måste säga att jag är riktigt nöjd, de vart as snyggt! På lördagen var de dags för halloween festen och de kom cirka 85 personer, galet många. Festen blev riktigt lyckad tycker jag. På söndagen sleten som man var, var de dags att städa manges hus, vart lite jobbigt men de gick super! Lägget ut några bilder nu och lite mer om någon dag eller två. See yaaa! Btw jag var utklädd till en halshuggen Alice i underlandet.