Cecilia Axelsson

Uppe med tuppen.

Kategori:

Gick upp tidigt idag, klockan 7 äckligt tidigt ! Körde syrran till bussen och mig själv till gymmet. Nu har jag precis tränat klart och jag är helt slut, ska nog åka hem duscha och sova några timmar . Ska jobba klockan tre till halv 12 idag så lite mer sömn behövs nog!

Tränar litte

Kategori:

Är på gymet med Madde, kör en uppvärmning på cykel i 25 min, sen mag och rygg övningar. Efter gymet ska jag åka bort till Stephie för att boka hotell rum, för den fjärde december ska vi till Stockholm och se Marilyn manson och rob zombie. Längtar som satan !

Holographic

Kategori:

Testade ett nytt nagelack med holographic effekt och jag älskert!

dags att börja träna.

Kategori: Allmänt

tisdag idag och jag är ledig, wohoo !! idag ska jag ta tag i mitt liv och börja träna igen, inte gjort de sen innnan sommaren, så de ska bli skönt att börja igen.
senare ikväll ska jag till jessica på mary kay party eller vad man kallar de, ska bli trevligt!
nu ska jag käka frulle häääj!

sommaren är slut.

Kategori: Allmänt

shit vad längesen de var jag bloggade. min dator har varit inne på lagning men nu är den tillbaka så nu ska jag försöka komma igång igen med bloggandet!
 
sommaren är ju nu slut, måste säga att denna sommaren har varit rätt död mot förra sommaren, fast man har ju gjort mycket skoj och träffat många nya sköna människor denna sommaren ändå. på lördag avslutar jag och mina närmaste kompisar sommaren med att åka till junkfest som vi gjorde förra året, kommer bli superkul!