Cecilia Axelsson

plaskat lite i vattnet.

Kategori: Allmänt

Gustavsvik var kanoners! vi hade de superkul när vi åkte vattenrutschbanorna, solade solarium och chillade i jacuzzin. efter att vi plaskat runt i vattnet åkte vi till maribergsköpcentrum och ikea för att shoppa lite.
tog även en fika på ett mysigt café  inne i köpcentrat, de hade världens godaste varmchoklad där kan jag lova.

idag tog jag en tur till stan med sofie, kollade runt lite och hittade en tröja jag blev grymt sugen på så den fick följa med mig hem!

baksida och framsida på den jag köpte.
sedan fick jag även en födelsedagspresent av sofie, en supersnygg tröja, älskar den!

baksida och framsida.
efter stan blev de att träna litte, ingen vidare hårdträning idag för jag fick ont i huvudet.
nu sitter jag hemma framför tvn och kollar på big brother och käkar lite godis inann de är dags att sova.
imorgon kommer bettan hem, ÄNTLIGEN, ska bli så kul att få höra allt hon gjort och sett indien!! på kvällen i morgon blire välkommen hem fest hos magnus för henne, så man får hoppas att hon inte är för trött efter flygturen.
HEJHOPP!

fettisdagen.

Kategori: Allmänt

tjenna vaa! idag har jag haft fullt upp, dagen började klockan tio med träning. efter de åkte jag till frisören, tänkte klippa topparna men de var så slitet så fick klippa några centimeter.
sedan åkte jag till stan med madde för att köpa byxor. efter det åkte jag, marre och madde till natti för att hälsa på henne och fika, blev semlor eftersom de är fetisdagen men jag åt ingen, jag tycker de smakar uhhh. ojoj hektisk dag .. mhhm.
imorgon ska de bli gustavsvik med madde och marre (en försenad födelsedagspresent till madde) kommer bli kanoners! så nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp och köra, vi åker från grums halv nio! TIDIDGT as hell.

torsdag.

Kategori: Allmänt

tjenna vaa! ledig idag, var till arbetsförmedlingen istan idag för de hade sommarjobbsmässa där. fanns inte ett enda jobb man hade chans till att få, kände att de var rätt onödigt att åka in.
efter jag hade varit där åkte jag, madde och sandra till mcdonalds på våxnäs för att hälsa på maria (hon har praktik där) och käka litte.
efter att vi hade bleve gött mätta åkte jag och sandra till yellow sun för att få lite färg. senare på kvällen åkte vi hem till stephie, där satt vi bara och pratade och hade de trevligt.  oh ja jag hade en extremt händelserik dag, eller kanske inte.
nu sitter jag hemma och har de ganska tråkigt, finns inge bra på tv och inget kul på datron så de får nog bli att sova. hejhopp!

it's my birthday !

Kategori: Allmänt

detta skulle egentligen kommit upp i onsdags (15/2) men internet och bild uppladningen har krånglat.
yaaay de är min födelsedag, helt gammal blev jag, hela 22 år. ska jag vara ärlig så känns de inte som man fyller år längre, pirret i magen som man hade när man var liten försvinner lite efter varje år som går tycker jag. men de är ändå fett kul att fylla år!
dagen började med paket och tårta, en cheesecake tårta blev de i år, mums!!
efter tårtan var de dags för att jobba fyra timmar. efter jobbet åkte jag hem till madde och där blev jag bjuden på födelsedagskladdkaka.

presenter fick jag då, vita converse, mina gammla vita är typ gråa nu så de var dags för nya!




fick till och med present från bettan fast hon är i indien, ett bio kort och en choklad ask.
och av mamma och pappa fick jag, skorna, ansiktskräm och grejer tills jag flyttar hemmifrån.

av madde fick jag världens snyggste, roligaste och coolaste grej, ett mustasch halsband, jag fullkommligt ÄLSKAR de! jag har haft en kanoners dag men nu ska jag gå och lägga mig, tjingeling!

tisdag.

Kategori: Allmänt

tjenna, varit ledig idag å då har jag passat på att träna, sola och umgåts med vänner.
igår var jag hemma hos madde, vi hade fett tråkigt så vi bestämde oss för att baka en tårta med massa smarrigt på.


det blev en chokladpuddings vaniljsås kladdkake hallon chokladbollstårta, och fan vad god den blev fast de var så mycket olika saker på!

idag är de den 14 februari och de innebär alla hjärtansdag, fick en ask gelehjärtan av mamma och pappa, otroligt gött. nu ska jag gå och somna framför tvn, hård dag imorgon, jobba tre timmar, wow, galet.

torsdag.

Kategori: Allmänt

tjenna! torsdag idag. dagen började med träning och sola solarium och sedan
jobbat från 14-21.
imorgon jobbar jag också men sen är jag ledig i fyra dagar , ska bli såå skönt!
vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon efter jobbet antagligen hitta på nått med maria och sandra. har inget mer att skriva idag så jag tror jag går och lägger mig och sätter på ett avsnitt av gossip girl.

måndag kväll.

Kategori: Allmänt

tjenna! dålig på att blogga? kanske de. har varken orkat eller hunnit blogga de senaste dagarna. jobbat mycket och efter jag jobbat har jag umgåts med vänner sen har jag legat död i sängen tills jag ska jobba igen. ingen träning har de blivit heller eftersom jag har jobbat på så dumma tider.
men idag var jag ledig så då har jag passat på att träna och sola, så nu känns de bra!

hatar mitt jobb föresten, det jobbar en surkärring där som gör jobbet surt för många av dem som jobbar där. men man får väl stå ut för man kan ju inte vara arbetslös. får hoppas att de blir bättre!
imorgon är jag ledig igen, ska iväg och träna igen och sen städa, ser förjävligt ut just nu.
måste tipsa om en person som lägger ut galet roliga youtube klipp, dör av skratt varje gång jag tittar på hennes klipp.
här har ni två!