Cecilia Axelsson

Hunger games.

Kategori: Allmänt

Idag blev de en fet kväll med massa godis och chips. Jag, Sofie, Maria och Sandra kollade på den nya hunger games filmen (kommer inte ihåg vad den heter) den var riktigt bra. 

Boda Borg.

Kategori: Allmänt

Maria, stephie, Sofie och jag tog oss en tur till bodaborg i fredags. De var endel nya roliga banor och vi fick ihop 11 stämplar. De var as lite folk där så de vart ingen kö till rummen. Längtar redan tills nästa gång vi ska dit! 

Drink kväll.

Kategori: Allmänt

I lördags hade vi drink kväll med brud gänget! Super kul och mysigt, längesen vi hade en sån kväll och de blev riktigt lyckat! Blandade drinkar, spelade spel och lyssnade på musik. Vi gick även på en fest efter våran drink kväll för att fira Jennifer som fyllde år, var trevligt där med. 







Gott Nytt år!

Kategori: Allmänt

nyår.. jag, jessica och magnus hade ju nyårs fest i gruvan. först middag, frågesport och prisutdelning med våra närmaste vänner, sen stor fest föra alla andra. vi hade även ett pris som alla som kom fick rösta på, årets galnaste. det vann alexander högberg överlägset, 22 röster och tvåan sandra nyberg fick 7.
kvällen blev mycket lyckad tycker jag,
Jennie- Miss White niggah.
Hanna-Miss Virgin skank, Marco-Mr Knähopp brunnslock Magnus-Mr Drömprins af satan.
Miss fox hunter och Mr Microwave puncher.
Sofie- Miss Childhunter.
Miss Härskarinna, Miss fylle fot af ayia napa, Miss Mother skank af skatesko.
Mr Brown sugar och Mr kotte table flip
Miss Dirty pill skank och Årets Galnaste.
Miss Lorti drömhora och Miss Partyronk dirtypants.
såhär såg de ut dagen efter, jobbigt att städa men de var de värt. 
ser full ut men de var nyår så så ska de se ut. jag vann då Miss Partyronk Dirtypants, en fin historia bakom namnet men den orkar ja inte dra. vann även "flest priset" slängt ut flest på fest och årets bitch. 
 
Jag vill tacka alla underbara vänner för 2013, detta året har de hänt mycket, skoj, galet och oförglömliga saker. jag älskar er era mother fuckers!!