Cecilia Axelsson

Zombie escape.

Kategori: Allmänt

Igår var de Marias födelsedag! Vi tog henne på en roadtrip 2 Tim och 40 min ifrån Karlstad till stråssa där de väntade en överraskning. 

Hon gissade på massa grejer vi skulle göra och när vi kom fram gissade hon på att vi skulle åka cross så vi lurade henne och sa att de var de vi skulle göra. Lite innan de var dags för att göra överraskningen så sa vi vad de var, gå igenom en stor byggnad med flera våningar och underjordiska gångar och rymma och kämpa mot zombies. 

De var en galen upplevelse och fan va rädd man vart och gå i svarta rum med endast två ficklampor och tre vapen på 5 personer. Det var en riktigt rolig upplevelse! 












Massa shopping.

Kategori: Allmänt

Idag var de löning, de blev en tur till både Karlstad och charlottenberg. Köpte en hel del, vettiga saker men har ändå penga ångest haha! Köpte basic tröjor, leggings och arbetsskor plus endel annat. 
Imorgon blir de roadtirp till ett ställe jag inte kan skriva om än, Maria fyller år och vi ska ta henne till en upplevelse. Kommer nog bli sjukt roligt och kanske till och med läskigt! 




Precis som du vill.

Kategori: Allmänt

Ärligt, den här låten är underbar! 
Tack för att du visade den Jessica! 


Opi matte top coat.

Kategori: Allmänt

Köpte ett nytt opi nagellack för någon vecka sedan, ett lack som man har ovanpå nagellack så att färgen blir matt istället. Super snyggt! 


Non-stop.

Kategori: Allmänt

Var på bio igår med Stephie, Bettan Sofie och Maria. Vi kollade på filmen non-stop som handlar om ett flygplan som blir kapat. Den var riktigt spännande och kanonbra, jag rekommenderar att se den! 


Frozen yoghurt.

Kategori: Allmänt

Har testad frozen yoghurt som dom har nu på Sandys i stan. Var riktigt gott, smakade nästan som sockerfri mjukglass. Fanns en hel del topping att välja på att ha på yoghurten!