Cecilia Axelsson

Godis.

Kategori: Allmänt

Fredag idag, tog en tur till Charlottenberg med mamma för att köpa nya träningsskor. Efter de blev de en sväng till stan för att sola med Jessica. Senare åkte vi hem till henne och då vart de film mys och en jävla massa gött å äta, pizza och godis i mängder. GÖTT!

Drömtårta.

Kategori: Allmänt

Idag har de varit en lugn dag, bara kollat igenom första säsongen av programmet stalkers. Satan vad spännande de är. Har även gjort en drömtårta, ville ju ha nått gött å äta till tv tittandet.

Taco sug.

Kategori: Allmänt

Har ett grymt taco sug nu!! Har en liten Flashback från i måndags när jag käkade de med Madde och de var så gött, kan inte sluta tänka på tacos! Låter helt beroende, men de är ju mon favorit rätt.

Punka.

Kategori: Allmänt

Dagen startade dåligt, Sandra jag och Bettan vaknade och var sögna på pizza. Sätte oss i bilen och åkte mot Grums och när vi hade kommit halvvägs så fick vi punka så pappa fick komma och byta däck åt mig. Men dagen blev bättre efter pizzan och den underbara pizzasalladen dom har på orrby pizzerian.
Jag har ju Inte bloggat på länge, tröttnat lite men nu ska jag försöka vara mer aktiv. Får se om de går.

Fuckface unstoppable.

Kategori: Allmänt

var till göteborg i början av veckan med stephie. gick på konsert, bam margera fuckface unstoppable och liseberg två dagar. har haft de riktigt roligt och äntligen har jag fått se bam margera och brandon novak. det har varit en dröm som jag har haft i många år. tog även kort med jess margera, bam bror och trummis i cky.