Cecilia Axelsson

Ledig Woop!

Kategori: Allmänt

Denna sommaren jobbar jag nästan varje dag, men idag var jag äntligen ledig! De var även löning så jag och Maria tog oss en tur till stan och senare åkte vi till långstad för att bada och käka massa gött. 


Tacomys och dokumentär.

Kategori: Allmänt

Hade tacomys med Jessica i förrgår, så jävla gött med tacos tror inte de finns nått godare! 
Vi kollade på en dokumentär som handlar om en katolskpräst som har våldtagit små barn, den yngsta han förgrep sig på var en nio månaders bebis. Helt sjukt!!! Han hade hållt på med detta i 20 år och ingen gjorde nått, bara flyttade runt han till andra församlingar när han blev anklagad. 
Rekommenderar alla att se den här dokumentären, mycket intressant och hemsk. Man blir så arg när man ser att sånt här händer! 
deliver us from evil documentary (fräls oss ifrån ondo) se den! 


Bråvalla 2014.

Kategori: Allmänt

blev bråvalla i år igen med jessica och sofie, många fina minnen.
såg massa bra band, satt i tältet under spöreng och åska, fick stöt i fingret, bananer attackerade tältet, åkte virvelvinden så man blev yr, ugglis blev kanon full, käka massa gött, silent disco plus mycket mer. minnesvärd festival, längtar redan till bråvalla 2015! 
 
banden:
*Bring me the horizon
*Nero
*Trivium
*The kooks
*We came as romans
*Kanye West
*Axwell & Ingrosso
*Bastille
*Of mice and men
*The offspring
 
hann inte se alla band jag ville se pga dåligt väder men såg iaf de viktigaste och de var offspring, så jävla underbart bra var dom!!