Cecilia Axelsson

Pepparkaksdeg.

Kategori:

Vart och jobbat lite idag, började halv sex och slutade tre, plus att jag har fetaste träningsvärken så känner mig rätt sleten nu. Ska snart åka till Madde, vi ska ha en sleepover hos henne yaaay! Btw Upptäckte en lycklig sak på Ica, pepparkaksdegen har kommit, sååå jävla underbart gött, helt happyface nu.

Wasp.

Kategori:

Vart på nöjes i lördags med Maria och kollade på wasp, dom var riktigt bra live, sköna och titta på. Blev en riktigt rolig kväll ! Idag är de måndag och då står solning och träna mage och armar på schemat, gött. Så de ska de bli nu. Hejdå.

Wiiihoooo .

Kategori:

Tjenna helt taggad är jag, i går köpte jag biljetter till parkway drive och the used. LÄNGTAR!! Och ikväll ska jag och Maria på wasp på nöjes, kommer bli roligt! Yaay. Nu blire in i duschen så stekoset från jobbet försvinner, mums.

Träna.

Kategori:

Nyss kommit hem från gymet, fett skönt att träna igen asså! Längtar tills man kommer in i rutinerna. Vart till stan en sväng idag med Bettan och Maria, trevligt, blev lite shopping och käkande av mat. Vet dock inte om jag gillar den röda tröjan jag köpte! Får ta en funderare på de. Nu blire kääääääk, hare gött haj.

Sy och sånt.

Kategori:

Wazzaaaap homies! Jobbat och slete idag, började halv sex och slutade tre. När jag kom hem så sätte sig jag och Maria oss och började sy lite grejet till min halloween dräkt, längtar som satan till manges halloweenparteeyeyey! I morgon är de äntligen lön då ska jag beställa biljetter till the used och parkway drive som jag ska gå på november. Yaaaay. Nu blire tv, tjing tjing.

stan.

Kategori: Allmänt

vart till stan en sväng idag med maria och bettan, vi fikade och så behövde köpa lite grejer till min halloween outfit, ska sy lite grejer och sååå. så ska sätta mig och göra de i morgon när jag kommer hem från jobbet. åh vart till gymmet idag också ÄNTLIGEN !! de var fett skönt att träna, känner mig äntligen frisk efter 5 veckor med förkylning.

naj nu ska jag gå och lägga mig, börjar jobba halv sex till morgonen, wääh.
happyface maria på espressohouse.

Bio.

Kategori:

Varit en sådär rätt jobbigt vecka, känt mig lite deppig, blä. avslutade veckan med bio med Maria. De vart as mysigt och fan vad filmen var bra, savages, den rekommenderas!! Men nu är de ny vecka och jag känner att mitt humör är påväg upp igen, så snart tillbaka till mitt gamla jag! Sitter nu på jobbet och nyss haft lunch, as lugnt här, kan va skönt de med men de är roligare när de är mycket att göra. Nej back to work, seeeee yaaaa !

Haha.

Kategori:

Mini cupcake.

Kategori:

Uppe tidigt idag, (gick upp halv 8) härligt tycker jag då hinner man med mycket! Ska in till stan sen med Maria och Bettan för att kolla på maskerad dräkter, de är ju snart halloween. Hoppas man hittar något kul. Mamma kom hem igår med så söta cupcakes, (från ica) goda var dom också, blev lite småkär när jag såg dom! Naj käke litte, haj!

city and colour.

Kategori: Allmänt

sköna måndag.

Kategori: Allmänt

vaknade upp med ingen huvudvärk jihaaa. äntligen ! idag ska jag inte göra nått speciellt bara ligga i sängen och kolla på tv hade jag tänkt och hoppas att förkylningen går över.

tv tips.

Kategori: Allmänt

satt och kollade på några avsnitt av 99 saker man måste göra innan man dör med erik och mackan. de är ett så roligt program så de är inte sant, en riktigt härlig duo. på onsdagar klockan 21.00 på 6:an sänds detta program. jag tycker ni ska kolla då, de ska jag göra blink blink .

söndag.

Kategori: Allmänt

helgen har varit helt okej, i fredags vart jag hemma, gjorde hemmagjord pizza och bara satt och slappa framför tvn. lördagen umgicks jag med sköna vänner, aldrig fel. och idag har jag inte gjort ett piss, huvudvärken har kommit tillbaka, nu har jag haft de i 8 dagar med en dags uppehål och inte nog med de så har jag fått feber. fett jobbigt kan jag lova ! undrara om  jag någonsin kan bli frisk igen så jag kan komma in i tränandet på riktigt igen, saknar de som fan !

wäääh.

Kategori: Allmänt

hemma och har de pisstråkigt. inte på bra humör heller. bestämde mig för att göra chokladbollar förut för att se om de blev bättre då, men icke! har bara en sådan tråkig pissdag idag. de är ju fredag idag, och jag har inget planerat. funderar på att vara hemma. fortfarade ont i ryggen också wiie underbart, not.
damn vilket deprimenarnde inlägg de blev, aja skitsamma. herra!
 

huvudvärk.

Kategori: Allmänt

vaknade upp med huvudvärk idag, yaaay. har fortfarande ont i ryggen också, fuck (fick de i fredags) men som tur är är de lite bättre än vad de var igår!
idag står de tvättning på schemat och kankse ta en promenad, super fint väder ute!
satt och kollade igenom massa bilder jag har i datorn och då hittade jag denna, fan vad sögen jag blev på dom baguetterna, blir nog en tripp till affären senare hihihih. naj nu ska jag kolla tv , tjennöh!
 

Mary kay.

Kategori:

Tjingeling va ! Idag har de inte hänt speciellt mycket, legat och kollat på tv och nu på kvällskvisten har jag och syrran haft ett Mary kay party (hudvårdsparty) var mycket trevligt tycker jag! Imorgon vettefan va jag ska göra, kanske fortsätta på mitt Two and a half men marathon, har två säsonger kvar , yaaaay ! Okaj see yaaa later eller ah.

Beating Heart Baby.

Kategori: Allmänt

så himla skön låt, hjärtaface!
 

lite kort om dom senaste dagarna.

Kategori: Allmänt

vart ju till frisören i torsdags för att klippa och slings håret så att de passar med de nya löshåret. jag blev super nöjd och löshåret smälter in perfekt med mitt hår, så tack jessica! men tyvärr måste jag köpa lite mer hår så de blir fylligare, ser lite tunt ut nu! så de kommer upp en bild när jag har satt i fler tejpslingor.
 
i fredags gjorde jag inge speciellt, eller jo jag gjorde ju en smörgåstårta till syrran eftersom hon fyllde år i lördag. på fredagkvällen var jag bara hemma och slappade. kan va skönt ibland de med. 
på lördagen städade jag som en tok så nu är mitt rum tipp topp städat och så var jag med och firade syrran som fyllde 19 år, GRATTIS little sis, hoppas du fick en kanondag med alla nära och kära !!  
igår (söndag) tog jag och sandra oss en sista tur med longboarden och skateboarden i grums , börjar bli för kallt och blött ute nu för att åka, buhu.
nu ska jag ta och gå ner och käka nått galet hungrig, ska försöka blogga mer sen. tooodeloooo !
 

Dagen efter.

Kategori:

Dagen efter Ullared då. Kom hem runt halv tio eller nått sånt igår, var galet trött så somna rätt så snabbt med mobilen i handen och tvn på! Fick dock inte sova länge för klockan 4 ringde alarmet, jobbdags halv 6 yaaay. Gissa om jag var trött. De blev ju endel påsar med hem och jag har nu lite penga ångest när jag insett hur mycket jag handlat för, men jag är ändå super nöjd med de jag köpt !

Ulllared.

Kategori:

Sitter på bussen till Ullared, satan vad långt de är dit men om en halvtimme är vi framme. Äntligen! Jag vill shoppa i mängder !!