Cecilia Axelsson

hiphopper.

Kategori: Allmänt

satt och leta skön musik på spotify häromdagen och hittade en låt som jag var kär i när jag var liten, remember: hiphopper med thomas rusiak, en cover på teddybears punkrocker. jag tycker fortfarande låten är awesome!
 
 

do it now remember it later.

Kategori: Allmänt

ledig & löning.

Kategori: Allmänt

ledig idag, sweet. tog en tur till stan med syrra, sofie och jessica. käkade sushi på mitt i city, där borde ni inte äta, smakade inge vidare. sofie provade sushi för första gången idag, hon såg lite nervös ut när hon fick maten, tyvärr så gillade hon de inte men jag tror hon kommer ändra sig!
shoppade lite också, köpte tröja och byxor från carlings som jag har velat ha länge! köpte öven en parfym paris hiltons dazzle, luktar gudomligt, och så köpte jag ett nagelack från opi. imorgon ska jag jobba igen, börjar klockan sex så ska nog snart gå och lägga mig.
 

asking alexandria.

Kategori: Allmänt

inte längesen jag kom hem från jobbet, så sitter i sängen och chillar lite med musik. musik, de är tur att de finns annars skulle livet vara jobbigt.
jag skulle ju se asking alexandria i januari, men de blev de ju inge med. jag, sofie och bettan tog ledigt då de skulle spela i göteborg men vi tog ledigt fel dag eller så bytte dom spelningsdag kommer inte riktigt ihåg hur de var men de var jävligt störande för jag ville verkligen se dem. som tur är så kommer dom till metal town i år så då ska jag verkligen se dem!!

mister president..

Kategori: Allmänt

hahaha den kanske är lite törr men fan va rolig den är!

savages.

Kategori: Allmänt

just kommit hem från jobbet och är ganka sleten, jobbade kväll med sofie och de är alltid kul men idag var de folk hela tiden, otrevliga och jobbiga var dom så de vart lite stressigt och så. betsällde hem två filmer i förrgår från cdon.com, savages och säsong 5 av kungen av queens och dom fick jag idag. ska ta och kolla på savages nu med syrran. var på bio med maria för ett bra tag sen och såg den och blev totalt kär i filmen så jag har väntat länge på att den ska gå och köpa!

catfish the tv show.

Kategori: Allmänt

var bara tvungen att käka sushi med madde idag igen, båda var galet sugna på de igen! efter att jag vart i stan med madde åkte jag hem till sofie, vi kollade lite på tv och hittade ett skit intressant program på MTV, catfish the show heter de. det handlar om mäniskor som skriver med personer på ex. facebook och blir tillsammans eller bara chattar med dem utan att ha träffat personen, dom har endast sett bilder på den de skriver med. i programet så letar program ledaren upp fakta om den de skriver med och sedan får man se dem träffas för första gången. och ibland visar de sig att de är fejk personer som inte alls ser ut eller jobbar osv med de som de har sagt. kanske föklarar dåligt men jag tycker de var väldigt kul och intressant program. MTV visar nya avsnitt på söndagar klockan 19.00, jag ska lätt  se nästa avsnitt!
 

dansen före döden.

Kategori: Allmänt

syrran tipsade mig om låten dansen före döden med thomas stenström, riktigt skön och mysig låt tycker jag.
 

Happy kitchen.

Kategori:

Har nyss käkat sushi med Madde, och damn va gött de är, lätt min nya favorit rätt! Nu ska vi bege oss bort mot bergvik, Madde ska kolla på nått på siba.

Travis Barker, Yelawolf - push 'em

Kategori: Allmänt

den här låten spelades ganska mycket i lördags och sen dess har jag inte kunnat sluta lyssna på den.
 

födelsedag.

Kategori: Allmänt

Hallå! inte kunnat blogga på några dagar, min mail har blivit hackad (även för några av mina vänner) så har inte kunnat lägga ut några bilder på bloggen och då är de inge kul och blogga. har varit så arg, varför hackar man andras mail och facebook? de är ju bara onödigt, finns inget kul att hämta på min och mina vänners konton ändå, så de är bara slöseri med tid. men nu har jag i allafall skaffat nya mail adresser och dolat!
 
och nu till helgens festligheter, i fredags firade vi mig, hade lite fest med alla mina underbara vänner. detta var en fest med temat ronk, en liten grej jag har fått för mig på fyllan en gång att luft runka och spruta iväg satsen, låter sjukt men de har blivit ett kul skämt bland mina vänner. fick massa härliga/galna presenter som jag är sjukt nöjd med, så tack alla härliga vänner för att ni ville vara med att fira min gamla ålder! vi tog inte så många kort, men här är några få av dom få vi tog.
fick massa snopppresenter av bettan, maria och sandra, lösmustaschen och snoppkepsen är borta som jag fick, sadface! fick en one direction t-shirt av sofie, tycker inte om dom men sofie och jag har så kul åt dom och en speciell låt.
fick två fina jättefina tröjor av madde och av mamma, pappa och bettan fick jag gymkort och säsong fyra av kungen av queens!
 
i lördags gick vi en lång promenad hem till magnus (där vi hade festen) för att städa allt efter fredag, de vart inte  så  mycket så de gick rätt snabbt. på kvällen vart jag och jessica sugna på att dricka igen, så de blev lite fest då med. har haft en riktigt awesome helg.
 
 

My drunk kitchen.

Kategori: Allmänt

nyss vaknat. wääh vaknade helt tidigt, tråkigt, så underhåller mig med my drunk kitchen avsnitt innan jag måste göra mig i ordning och åka till jobbet. ta en titt på my drunk kitchen, de är en tjej som super sig full och lagar mat. rätt underhållande!
 

jello shots.

Kategori: Allmänt

tjingeling! de har varit en lång dag idag, dagen började med jobb klockan halv sex i morse, de nio timmarna jag jobbade gick jävligt långsamt buhu. sen efter jobbet åkte jag till jessica, vi har gjort jello shots inför fredag kväll och käkade en fet god sallad, kommer bli crazy på fredag känner jag. i löve it. nu sitter jag hemma och ska snart sova, men först ska jag slå en pling till madde. Peace!
 

chips.

Kategori: Allmänt

jobbade morgon idag, goett och ska även göra de imorgon och sedan kväll på torsdag. efter detta är jag ledig hela helgen fuck yeah! har nämligen tagit ledigt eftersom jag fyller år på fredag, så har bjudit lite vänner för parteyeyey.
har köpt en jävla massa popcorn och chips så de räcker hela natten lång. mums.
nää ska kolla på maria och mindy på trean snart och sen söve.

ledig.

Kategori: Allmänt

ledig idag så jag följde med sofie, bettan och maria till arvika, sofie skulle nämligen tatuera sig. hon skulle göra en coverup på hennes bröst. de var den sista sittningen av tre (tror jag), de blev kanon snyggt!
imorgon är de dags för jobb igen och jag börjar klockan sex, döden, så de är väl lika bra att gå och lägga sig nu.
syns inte så jättebra för plasten är i vägen, men snyggt blev de!

filmnatt.

Kategori: Allmänt

nyss kommit hem från jobbet, känner mig gött sleten. de var sjukt mycket folk idag så känner att jag behöver relaxa lite så jag ska kolla film nu med maria och bettan, film natt ska vi ha och käka massa gött!
 
dessa filmer ska vi se.

Home.

Kategori:

Nyss kommit hem från stan, varit och firat att Emily fyllt 20år! Var riktigt roligt. Vilka glada/galna grabbar jag fick på bild!

Sushi.

Kategori:

Käkade sushi idag med Jessica. De är första gången jag käkat de på riktigt, innan har jag bara smakat lite när bettan och stephie gjorde eget. Men de riktigt gött faktiskt!

woe is me.

Kategori: Allmänt

woe is me-fame > demise (remix) riktigt skön låt!
 

Snö.

Kategori:

Fan va trött jag är på snö! Jag vill ha vår och sommar nu!! Längtar tills våren är här så man slipper ha fet vinter jacka på sig.

Beauty and a beat.

Kategori: Allmänt

jag har fastnat för en Justin Bieber låt... de trodde jag aldrig jag skulle göra men den här är riktigt bra.
 

things boys don't understand about girls.

Kategori: Allmänt

sitter och kollar på videoklipp med jennamarbles på youtube, hon är så underbart rolig.
 

håret.

Kategori: Allmänt

i fredags blev de en förändring, färgade håret och sätte i nytt löshår. de är mörkare och jag är väldigt nöjd. jag färgade håret hos jessica på salong Moda och stephie sätte i löshåret på mig. känns konstigt när jag tittar mig i spegeln, känner inte igen mig själv eftersom jag har varit blond i 23 år, men ja gillert!
på kvällen i fredags blev de lite chill drickande med sandra, linnéa och jessica var jättekul och trevligt. på lördag och idag har jag jobbat kvällen, de har varit sega två arbetskvällar så skönt att dom är över.