Cecilia Axelsson

Dörrkransar.

Kategori: Allmänt

Som vanligt vid den här tiden på året är de dags för dörrkrans tillverkningen som jag och Madde brukar ha. Men i år kunde hon inte va med så då fick Sandra va min partner i detta. Gjorde fyra stycken, Mosskransarna jag gjorde förra året var lika fina i år så behövde inte göra några nya till vårat hus! 
Lampan ser ut som en hatt på Sandra, haha!



The vow.

Kategori: Allmänt

the vow (älska mig igen) är en härlig romantisk film! brukar inte gilla romantiska filmer men den här tyckte jag verkligen var bra!
 
Paige och Leo är ett ungt förälskat par. En bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar upp har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta, igen.
.

baka kaka.

Kategori: Allmänt

häromdan bakade jag och madde kakaor. vi gjorde en som skulle smaka som subway kakaor och en dessert grej som blev inte alls god. men subway kakorna blev kanon goda. 

oförglömlig tisdag.

Kategori: Allmänt

i tisdags förra veckan var vi ju på vans off the wall music night och kollade på like moths to flames, memphis may fire, we came as romans och parkway drive! 
tågresan till sthlm var jobbig, fick byta fyra gånger tror jag innan vi kom fram, något hade vält på spåret så de blev krångel, typiskt SJ. men vi kom ju fram tillslut iallfall. 
 
först var vi på en signering med parkway drive, de var super kul att träffa dem lite snabbt. direkt efter de åkte vi till tyrol och ställde oss i kö för spelningen. 
parkway var super bra som vanligt på scenen men we came as romans var bättre förra gången vi såg dem. memphis may fire var jättebra men de spelade inte låten ja ville höra, lite synd. det var första gången jag hörde like moths to flames och dom var faktiskt bra. 
efteråt kom trummisen i parkway fram till sofie och bjöd med oss på lite fest i deras buss. vi hade nog den roligaste kvällen någonsin eller i allafall hittills! många härliga minnen blev de. tack sofies meloner för denna kväll blink blink!
Like moths to flames.
Memphis may fire.
We came as romans.
Parkway Drive.
 
 

Vans off the wall music night.

Kategori: Allmänt

Påväg till Sthlm med Jessica, stephie och Sofie. Ikväll ska vi kolla på Parkway drive, we came as romans och mephis may fire. Längtat efter de här jättelänge och nu är dagen här! Hoppas verkligen mephis may fire spelar Miles away, min absoluta favorit låt med dom! 


halloween 2013.

Kategori: Allmänt

i lördags var den stora halloween festen jag och mina vänner hade i gruvan. vi pyntade stället med massa spindelväv, läskiga dekorationer och gjorde jello barin shots som vi bjöd på. kvällen blev riktigt lyckad, längtar redan till nästa år! 
jag tog ungefär 170 bilder, alla blev dåliga och suddiga, men lägger ut de bästa av dom. 
 

Happy halloween!

Kategori: Allmänt

Två dagar kvar till våran halloween fest, så idag var de jello shot dags. Jag och Jessica gjorde två fulla plåtar. Kommer bli smarrigt! 

Happy halloween!