Cecilia Axelsson

Happy Halloween.

Kategori: Allmänt

idag har jag inte gjort något känns de som, eller jag var ju till grums och träna med sandra förut så alltid något. snart kommer madde hit, vet inte vad vi ska göra kanske kolla på någon skräckfilm. men jag är sugen på att baka, så de får nog bli nått sånt.
men nu ska jag gå ner och äta litte.
ha en bra halloween, eller vad man säger... tjing!

nyvaken.

Kategori: Allmänt

nyss vaknat, de blev en lång natt. var på inflyttningsfest igår, inte den roligaste måste jag säga men de var nog för att jag inte kände nästan några. idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, tvätta kanske, kolla lite på tv, ja vi får se..  har fortfarande fetaste träningsvärken efter torsdagens träningspass, de gör så grymt ont at gå i trappor, dö-da-mig.  men nu ska jag ta och käka lite frulle, HEJ!

a girl who gave her heart to the man she loved.

Kategori: Allmänt

igår var de halloween festen på nöjes, var där med ett glatt gäng och vi klädde ut oss till olika saker, jag var en tjej som skar ut sitt hjärta till den hon älskade men han ville inte ha de, så hon fick sy tillbaka hjärtat, plus att jag hade skurit mig i handledern.
de var fett tråkigt på nöjes som de alltid är, alldeles för stort och för mycket folk så vi drog därifrån innan de stängde.
idag ska jag med sofie på inflyttningsfest hos jessica och tony,  och så ska jag köra lite folk till krogen men de blir nog en kul kväll iallafall!  men nu ska jag ringa madde och sen hoppa in i duschen och göra mig iordning för ikväll.

min handled.



så såg de ut när jag hade sytt tillbaka hjärtat. (spegelvänd bild)


i don't want to be.

Kategori: Allmänt

inte gjort värst mycket idag, tränat två gånger, så är rätt så trött nu. ska lägga mig och kolla på film och dricka ett efterlängtad glas med cola. sen ska jag sova, blir nog en hård dag i morgon.

dennna låten tröttnar man aldrig på.

träning.

Kategori: Allmänt

idag har jag tränat fett mycket, först var jag till gymmet med sandra och tränade armar och ben sen nu på kvällen var jag på  vattengympa med sofie och madde.
har även beställt biljett till halloween festen på nöjes på fredag, är inge vidare pepp på att åka dit men får hoppas att de blir kul när man väl kommer dit.

provat ett nytt tuggummi, och jävlar vilken smakbomb underbart gött, de måste ni prova!!

ett år med körkort.

Kategori: Allmänt

idag är de ett år sedan jag tog körkort, damn vad tiden har gått snabbt.
var till stan med mamma idag för att handla lite mat. hittade ett superfynd på obs 399 kronor för converse skor iiiiiiii, så jag fick ett par av mamma, så snäll hon är! fick bli färgen marinblå, supersnygga!



var till rusta en sväng, där hittade jag några söta ljuslyktor som jag ska ställa fram till jul, och så hittade jag en svensk klassiker som jag var tvungen att köpa, sunes sommar! seriöst galet rolig film, den ska jag kolla på nu!

Panic! at the disco.

Kategori: Allmänt

inte mycket att skriva idag, tränat med sandra och sen jobbade jag och efter de käkade jag pizza med mamma och pappa, nu på kvällen har jag bara legat i sängen och kollat på film och lyssnat på musik.
får se vad jag hittar på imorgon men nu ska jag sova. hade bra!

söndag.

Kategori: Allmänt

blev en sväng till stan idag, köpte en sladd så man kan se datorn i tvn och så köpte jag en tvbänk inne på ikea. fett billig var bänken, bara 99kronor som hittat alltså.
har möblerat om rummet idag, kände för en förändring, blev helt okej faktisk.
imorgon blir de träna och jobba lite, sen på kvällen får jag se vad jag hittar på.
så här ser de ut nu:





nu blir de se en film och sen sova. tjing.

igår var de fredag.

Kategori: Allmänt

yes igår var de fredag och då tog jag mig en tur till stan med mamma och pappa för att vi skulle kolla på tv till mig, och vi hittade en jag ville ha, så den köpte vi. vet inte riktigt vart jag ska ställa den än, har inte så mycket plats. på kvällen följde jag med jessica och sofie ut till ankan, inte den roligste kvällen där men den dög. ikväll ska jag till madde, får se vad vi hittar på.

toshiba, 80cm/32" wide screen LCD television. vette fan om de är bra men den var snygg i allafall!

kläder.

Kategori: Allmänt

tränat, solat och shoppat. idag har jag hunnit med mycket. nyss kommit hem från madde, så nu har jag testat kläderna jag köpte och jag är nöjd hittills.
vettefan vad jag ska hitta på nu, de är fett tråkigt att vara hemma, blir nog att sätta sig framför tvn och kolla på någon komediserie.

Tröja-HM.

halsduk-gina. rouge-kicks. fejkblod-partaj. (fejkblod är ett måste på halloween).

den här tröjan har jag letat efter i flera månader och nu äntligen fanns den på carlings, så då var de bara att köpa den! weho!!

zumba.

Kategori: Allmänt

provade på zumba idag med sofie för första gången, och de var en mardrömsupplevelse ska nog aldrig mer gå dit, fan vad svårt de var hann inte med för fem öre! var även på vattengympa och de var roligt i allafall men fett jobbigt!
imorgon blir de en tur till stan med madde får se om vi hittar något snyggt att köpa!

provade några nya godisar och dricka igår på happy, de är nog min favorit godis butik,
de har så mycket roligt och gott godis där yay!
 
nalle puh godisen var ige vidare god, men sprayen och drickan var gör gött!
nu ska jag kolla på ett avsnitt desperate housewives, hare bra hej.

baguetter.

Kategori: Allmänt

träningen gick bra och de gjorde även jobbet. åkte hem till madde efter jobbet och käkade baguetter som vi gjorde själva och damn vad goda de blev !

baguetter.

Kategori: Allmänt

träningen gick bra och de gjorde även jobbet. åkte hem till madde efter jobbet och käkade baguetter som vi gjorde själva och damn vad goda de blev !

oops.

Kategori: Allmänt

inte bloggat värst bra de senaste dagarna, hittat på så mycket denna helgen så de har inte funnits tid till att blogga.
sammanfattning.
ifredags var jag ute med sofie på gada ankan, var lite lite folk där men de blev kul ändå!
efter de drog vi på efterfest hos en kompis till sofie i grums, där var de inte så kul så vi fick göra de roligt med ett bus, vi sätte pappers lappar överallt i den här personens kök, kanske lite barnsligt men vi hade kul i allafall! 
så här såg de ut på ett ställe, halvfärdigt:
 
ilördags var jag chaufför men var även med de fulla folket ut på krogen, kul kväll!
igår blev de en lugn dag, kollade film och åt gurka med dipp, gött. inget fel på denna helgen.
nu ska jag iväg till grums för att träna,
HEJ!

film.

Kategori: Allmänt

tror nog jag aldrig mer ska gå upp klockan sju på morgonen för att träna igen, fy fan vad jobbigt de va, men lungt och skönt på gymmet vare ialla fall, max fem peroner!
idag har de varit en riktig städa dag, har dammsugit hela huset och tvättat massa tvätt, helt slut är jag, så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite film.

the kooks - naive

Kategori: Allmänt

var till stan en sväng idag och letade efter en halloween kostym och jag hittade något jag vill klä ut mig till, men jag tänker inte berätta vad jag ska vara förens dagen jag ska ha på mig de !
imorgon ska jag upp med tuppen, klockan sju till morgonen ska jag och sandra träna efter de blir de sola och bli lite brunare.


nu ska jag luta huvudet bakåt och lyssna lite på the kooks.

en dag på stan.

Kategori: Allmänt

var en sväng till stan med madde idag, var desperat efter en ny plattång eftersom min gick isönder för en vecka sedan, och som tur var hittade jag en som var super bra (har redan provat den).
hittade massa annat jag köpte också, en roll-on parfym med britney spears radiance bara 99 kronor som hittat och ett fett snyggt halsband och en hel del mer!
efter stan spontanhälsade vi på natti, och där blev vi bjudna på kladdkakemuffins och saft, gött vare!
nu sitter jag hemma och vet inte vad jag ska hitta på, ska nog ta och sätta mig och söka lite jobb!


parfym roll-on, penslar, kam - Lindex. lösögonfransar, ögonbrynspuder, lypsyl sprite, nagelack - åhléns

plattång-åhléns. bh-HM. sminkväska-Lindex. halsband-glitter.

anberlin - feel good drag.

Kategori: Allmänt

when your heart stops beating.

Kategori: Allmänt

yes då var helgen över och jag har haft en kanonhelg, umgåtts med massa sköna vänner!
regnar som satan ute så de blir nog att stanna inne idag om jag inte åker till madde sen när hon kommer hem, de är så tråkigt att vara själv hemma.
nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på skön musik.

sunne marten.

Kategori: Allmänt

lose control i går, var inte de bästa jag varit på men de dög, tur att jag hade galningarna med mig som gjorde kvällen rolig! maddes klack på hennes klackskor gick av igår, såg hysteriskt roligt ut, trodde jag skulle dö av skratt, bästa jag sett på ett tag.
idag var jag med sandra och sofie till sunne marten, köpte lite godis och cocosbollar. de fanns en butik i sunne som hette MUG the store där dom hade många snygga kläder och där hittade jag även den tröjan jag skrev om förrförra inlägget, så den köpte jag wehoo!

så underbart snyggt!

GRATTIS SYRRAN!

Kategori: Allmänt

GRATTIS älskade syster på 18årsdagen!! hoppas du får en kanondag i manchester! saknar dig här hemma!

nyss varit och tränat med sandra och käkat på restaurangen sara med madde, blev en pasta rätt som smakade sååå gött och jag har redan fått träningsverk, mmmm underbart.
ikväll ska jag på nått nytt på korriander med madde, marre och rosita, lose control hette de, blir nog skoj.
men nu ska jag sitta och vänta vid skype tills bettan loggar in så jag kan prata med henne !

cheap monday.

Kategori: Allmänt

tränade med sandra idag så är gött trött nu. har även varit och hämtat min bil, den gick och laga som tur var och de blev inte allt för dyrt ! rätt så lycklig nu. snart kommer madde hit, vet inte vad vi ska hitta på, blir nog kolla på film och prata om all världens saker och äta godis förstås. höhö.


hittade en snygg cheap monday tröja på nelly.com som jag MÅSTE ha! blir nog att beställa!

skön.

Kategori: Allmänt

paj.

Kategori: Allmänt

blev träning idag med sandra, efter de blev de att åka och jobba i några timmar.
jag belv så grymt sugen på en jordgubbssmulpaj så de bakade jag när jag kom hem och fan vad god den blev!
imorgon ska vi bogsera min bil till verkstaden för den gick isönder i fredags natt, mycket roligt, nej. får hoppas att de går att laga och inte är för dyrt.

visst ser de gött ut !

kryssning.

Kategori: Allmänt

nyligen hemkommen från kryssningen. igår morse åkte jag, madde, marre och larsson på kryssning för att vi bjöd och firade marres födelsedag. mycket galet, rolig, spännande resa sammanfattning lyckad!
kom även över min rädsla för at åka båt, de var ju inte så farligt som jag trodde.
blev även lite godis och mascara köp i taxfree.

inatt åker syrran till manchester, gråt hårt förut, kommer sakna henne sjukt mycket, men får hoppas att dessa sex veckor kommer flyga förbi och hoppas att du syrran kommer ha de sjuktkul!!
nu ska jag gå och lägga mig för jag är supertrött. godnatt.