Cecilia Axelsson

första arbetsdagen.

Kategori: Allmänt

första arbetsdagen avklarad. de gick bra tycker jag, jag hade de kul och personalen var trevliga!
fick schemat idag också, ska jobba 5 dagar irad nu, fast inte många timmar varje dag, tex i morgon ska jag bara jobba 16.00-19.00 inte alls länge. skönt.
efter jobbet idagvar jag med sandra till badhuset för att träna, blev löpband och crosstrainer i 40 minuter. 
snart är nog syrran framme i indien också, lyllos henne och komma bort till ett varmt land och lämna kalla sverige ett tag. hela fyra veckor ska hon vara där och ha praktik, galet. något avundsjuk alltså! 
nej nu ska jag lägga mig och kolla på en film, helt slut efter denna dagen!


uh vilket tråkigt inlägg de blev idag. men aja tjngeling!

indien.

Kategori: Allmänt

just varit och vinkat av lillasyster, hon ska till indien i fyra veckor, känns som en evighet tills hon kommer hem. kommer sakna henne otroligt mycket!! hoppas du har de kanonkul där nere!!

imorgon ska jag göra första dagen på nya jobbet, rasta. shiiit, är såå nervös just nu känner jag. men de komer nog gå bra !
köpte nya skor förra veckan som jag ska ha på jobbet, jävligt sköna faktiskt.  nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon, börjar 11 inte så tidigt iallafall.

bildbomb.

Kategori: Allmänt

har aldrig haft så kul i göteborg som jag har haft denna gång! banden var asbra, helt oförglömligt. första dan sov vi på en ö som heter kalvsund, en bit utanför göteborg.
andra dan som vi i centrala göteborg.

kalvsund

man fick åka en buss på 40 min och två färjor för att komma till ön.

först spelade Glamour Of The Kill.



sedan var de iwrestledabearonce.

och efter de var de efterlängtade we came as romans!!

we came as romans.

we came as romans.

och sist var de Alesana.

Alesana.

är helt kär i min nya tröja och den köpte jag på shock.

kepsen och skatesocks köpte jag också på shock och jeansen köpte jag på carlings!

På tåget mot Göteborg.

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget med Stephie och Sofie till Göteborg! Imorgon är de äntligen den efterlängtade konserten med we came as romans, längtar som satan! Imorgon innan konserten blire lite shopping, och klockan 18.30 i morgon kväll i brewhouse sätter de första bandet igång (tre andra band före we came as romans). Tjingeling !

arbetslös? inte längre!

Kategori: Allmänt

tjingeling!
äntligen är jag inte arbetslös längre!! var på arbetsintervju igår på nyängsrasta och intervjun gick super och jag fick jobbet. känns underbart och en lättnad att ha ett jobb igen! imorgon ska jag ner till rasta och skriva på papper och på tisdag gör jag första arbetspasset.
kände även igår att jag ville färga håret och jag hade en två hårfärgnings förpackningar hemma så då färgade jag de och de blev inge vidare, färgen var dålig och jag ser precis ut som jag gjorde innan,eller kanske till och med lite grådassigt, yaay. får köpa någon annan färg till veckan och prova igen.

dålig.

mona lisas leende.

Kategori: Allmänt

tjenaretjenare!
inte bloggat på några dagar , internet har varit extremt trögt denna veckan så jag har inte orkat helt enkelt.
ifredags blev de hemmafest hos magnus i slottsbron, nyktert för min del, men hade kanonkul där! vi tog även en sväng till resturangen sarah i grums för de hade premiär för den nya nattklubben. och vilket skitställe, ska aldrig mer gå dit och jag hoppas ingen annan gör de heller,! de kändes nästan lite läskigt att vara där.  efter sarahs blev de efterfest hos magnus och det blev rätt sent, kom hem halv åtta på morgnen, yaay, så sov nästan hela lördagen.

så såg jag ut i fredags, hejpåmig!

idag har jag inte gjort något speciellt, bara kollat på film och slappat.
måste rekomendera den här filmen, tröttnar aldrig på den! så om ni får tid, se den.
sitter och funderar på om jag ska färga håret imorgon, kanske brunt eller bara göra blonda slingor. aja men nu ska de bli mer film. tjingeling dudes!

en helt vanlig tisdag.

Kategori: Allmänt

klockan är 02.55 på natten och jag är inte trött, har madde i telefonen som heller inte kan sova så vi sitter och pratar med varandra och internetshoppar! hittar mycket snyggt. idag har jag hårdtränat med sandra och varit hemma och kolla på film. rätt så skön dag ändå!
imorgon ska jag och madde ta oss en roadtrip till säffle för attt söka jobb, får se om vi hittar något där. och efter de ska jag träna och sola!  


hittade massa snygga smycken på josign.se ! och detta halsband fastnade jag för, och de vill jag ha i födelsedags present, vad tycker du om de morsan?

house of voices.

Kategori: Allmänt

jao, har inte känt mig så munter den här veckan så har inte orkat blogga, har inget att skriva men jag slänger upp ett inlägg idag ändå. 
ifredags blev de ut på krogen till glada ankan, inte värst kul men de dög.!

igår kollade jag på film med madde och david. de var trevligt. kollade på en skräckfilm som hette house of voices, den var inte värst läskig, man trodde de skulle hända nått läskigt i den hela tiden, men de hände aldrig något. fast den var rätt okej ändå! idag har jag inte gjort ett dugg, bara suttit framför datorn och tvn. ska nog ta och städa lite och lyssna på millencolin, dom får en alltid på bra humör!

jag och madde innnan vi åkte till stan i fredags!

tingeling!

crown the empire.

Kategori: Allmänt

hörde en låt häromdagen som heter johnny ringo med crown the empire, jävligt bra låt så kollade vad de hade gjort mer för låtar och nu är jag helt såld på dem!



fredag - måndag.

Kategori: Allmänt

helgen då, sammanfattning.
fredags: bettan och jag bjöd hit vänner på förfest innan vi skulle in till stan på krogen. vi alla hade de jättekul, men när jag skulle köra till grums så gick min bil isönder, hur kul som helst, så de tog ett tag innan vi kom in till stan, david var snäll och lånade ut sin bil! så nu ska min bil in på lagning igen, yes underbart kul.

lördags: var meningen att jag skulle stanna hemma men sofie och bettan mfl ville till arvika på någon krog, var faktiskt kul. påvägen hem hände de en liten kulskräckupplevelse. vi stannade för att ta pisspaus så säger sofie till bettan: ska vi springa rätt in i skogen tills de tar stopp? bettan säger glatt ja och springer , sofie står kvar och bara tittar, och rätt var de är hör vi ett brak och bettan försvinner ner genom isen i vattnet och vips så har hon tagit årets första dopp. rätt så kul nu efteråt men då var jag rädd att hon skull drunkna, men jag drog upp henne snabbt så de gick bra!

söndag: igår gjorde jag inte mycket, inget värt att skriva ialla fall.

idag då var jag en sväng till stan med bettan, maria, madde och stephie. kollade runt lite men hittade inget, är istort behov av jeans men dom jag ville ha var slut. stephie klarade även uppkörningen idag så GRATTIS till körkortet!!

understanding what we've grown to be.

Kategori: Allmänt

torsdag.

Kategori: Allmänt

något irriterad på mig själv.. har missat träningen tre dagar irad nu, två första dagarna glömde jag olika plagg hemma så jag kunde inte träna (orkade inte åka tillbaka till värmskog för att hämta dem heller) och nu idag var gymmet stängt. åh!! blir att hårdträna på måndag helt enkelt.

imorgon är de fredag och trettondagen, eller vad de heter, bettan och jag ska ha lite kompisar hit och förfesta lite innan vi åker in till stan och går på krogen, nykert för mig, någon måste ju vara chaufför också!
men de kommer bli roligt som alltid!

nu är jag grymt sugen på smörgåstårtan som står i kylen, så ska nog gå ner och ta mig en bit och sätta på någon bra film. titanic var ju längesen jag såg, så den får de bli! 



we came as romans.

Kategori: Allmänt

åh vad jag längtar till den 27 januari, då blir de en tur till göteborg med stephie och sofie för att se WE CAME AS ROMANS !!! kommer bli helt underbart!!!





nyårs bilder.

Kategori: Allmänt


















hoppas alla hade en bra nyårskväll/natt!

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

...japp nytt år, 2012 nu. hoppas detta året kommer bli lika bra som 2011 eller till och med bättre!
igår var vi först hemma hos sandra och käkade tacos (bettan,stephie,sofie,maria,sandra&jag) förfestade och hade de mysigt. efter de gick vi till lollo och robin på fest för att fira in de nya året, kalasbra nyårsafton tycker jag !
jag lägger in bilder sen, har inte orkat lägga in bilderna på datorn än.
nu ska jag gå ner för att käka middag, HEJ!