Cecilia Axelsson

Ullared.

Kategori: Allmänt

Gick upp klockan 4 idag för att åka till Ullared med mamma och syrran. Hittade mig några fynd och julklappar! En trevlig och lyckad dag, vill snart åka dit igen! 


Jacka.

Kategori: Allmänt

Betällde en höstjacka häromdagen som kom igår.  kollat på den super länge, blev helt kär i den orange rosa dragkedjan! 

Nöjes.

Kategori: Allmänt

Var på nöjes igår, den årliga halloween festen. Kände på mig att de skulle bli piss tråkigt och jag hade så rätt, gick därifrån halv ett. Klädde inte ut mig något speciellt heller slutade jobba sju så hade inte direkt tid att göra något avancerat så tog bara på mig en lösmustasch så fick de va bra. Går all in nästa helg istället på min och mina vänners halloween fest! 


Timber.

Kategori: Allmänt

Trodde aldrig jag skulle tycka om den här låten men nu lyssnar jag på den hela  tiden, nya favoriten kanske? 

Deg.

Kategori: Allmänt

Pepparkaksdeg, lycka! Nu är de snart jul! 

Lunch.

Kategori: Allmänt

Sitter på kyrkan och käkar lite lunch nu innan mitt andra jobb pass för idag börjar. Började jobba halv sex imorse på rasta så är rätt sleten nu, slutar åtta så har en stund kvar. Idag ska barnen få sjunga och visa upp de saker de har gjort för sina föräldrar, så kommer inte bli mega jobbigt iallafall. 

Bowling.

Kategori: Allmänt

I lördags var de tänkt att vi skulle åka till Boda Borg och springa runt men så blev de inte, de var full bokat. Så vi fick idén att åka och bowla istället, så de blev en timmes bowling på nöjes och sen lite mat på glada ankan. De var en riktigt trevlig kväll. 



Grattis syrran!

Kategori: Allmänt

Idag fyller lillasyster 20 år. Börjar bli stor nu men i mina ögon kommer du kännas liten länge till. I fredags firade vi henne och Sofie (som fyllde 22 för några veckor sedan) i gruvan med en fest med alla vänner och några till. Idag ska vi ha släktkalas och senare på kvällen blir de bio mys med brudarna, insidious 2. 


Några fina bilder från fredags kvällen.