Cecilia Axelsson

Hellström.

Kategori: Allmänt

Igår var jag och syrran på nöjes för att kolla på Håkan hellström! När Bettan fyllde 20 så fick hon och jag biljetter till Håkan. Det var riktigt kul att kolla på han och de spelade alla bra låtar vi ville höra! Synd bara att de var så mycket folk så vi fick stå på ett dåligt ställe. 



God jul!

Kategori: Allmänt

Julafton, härligaste dagen på hela året. Julmat, julklappar och godis, underbart! Fått massa fina julklappar, nagelvård av Butts, presentkort, film, handdukar, Madonna parfym m.m. av mamma och pappa, katy Perry parfym av Madde! Nu är de bara nyårsafton kvar att längta till detta året. Kommer bli den bästa nyåret hittills tror jag! 





Klä granen.

Kategori: Allmänt

Klapparna är inslagna och granen klädd. nu ska jag kolla på tomten är far till alla barnen, sova och vänta på att de blir julafton! 



Julgodis.

Kategori: Allmänt

Denna vecka har jag verkligen varit en pyssel/baktant, man får passa på när man är ledig. Julstädat och pyntat, gjort julgodis med mamma och klätt julbocken och tomten med granris.




Lucia.

Kategori: Allmänt

Kikade på lucia tåg i värmskogs kyrka på barnen från Liljenäs skola, duktiga barn! Riktigt mysigt att lyssna och kolla på lucia tåg och de bästa med lucia är ju såklart lussebullar!! 





Dollar store.

Kategori: Allmänt

Idag tog jag och Sandra oss en tur till chalottenberg för att kolla in den nya butiken dollar store. De hade mycket billiga och bra saker så köpte endel grejer som vi ska ha till våran nyårs fest. Efter åkte vi till köpcentrat för att kolla julklappar. Hittade några till familjen och till mig själv! 


Texas Longhorn.

Kategori: Allmänt

Käkade krubb med arbetskramraterna på rasta igår på Texas Longhorn. De var mysigt och maten smakade kanon! 







Julbord.

Kategori: Allmänt

I fredags vart de utgång med Madde och Diddi, snackade gamla minnen och hade de trevligt, plus en tur på krogen och mötte upp några flera vänner. 
I lördags blev de julbord på Ikea med min familj och familjen Nyberg. Julmat är så jävla gött! Längtar till julafton när
man får äta de igen!