Cecilia Axelsson

dåligt.

Kategori: Allmänt

japp, jag har säkert inte bloggat på en månad och de är inte mitt fel utan de är mitt äckliga internet som aldrig funkar, har försökt flera gånger men de går fan aldrig men idag verkar de funka, kunde till och med ladda upp tre bilder, wow.
jao en del har ju hänt sen jag bloggade sist
*millencolin 20 year festivalen
*syrran har tagit studenten
*varit på metaltown och sett min stora kärlek marilyn manson.
och mycket mer som jag inte kommer ihåg.

kort om allt då.

millencolin festivalen var helt underbar. millencolin spelade två spelningar och fan vad bra dom var och dom spelade alla låtar jag ville höra utom stalemate. buhu.

syrran har äntligen blivit stor och tage studenten var galet kul att kolla på studenterna när dom var som lyckligast. man längtade lite tillbaka till sin egen student. tänkt tre år sen nu, fan va gammal jag börjar bli.
 


förra helgen då.. då såg jag marilyn manson på metaltown så nu kan jag dö lycklig. han var grymt bra live och han bjöd på en fet bra show. helt kär i hans ljuva röst. fällde några tårar när han kom ut på scenen och de kändes helt overkligt att han stod där i sverige framför mig, galet.
 
japp de var allt jag tänkte blogga om idag för de är aldrig kul att läsa för långa inlägg så detta får räcka.
lägger upp mer bilder så snart som möjligt. tjennöh!

jobbööööö

Kategori: Allmänt

blä blä blä, jag har jobbat hela helgen och ska snart i väg och jobba igen, känner mig fett trött för jag har följt med vännerna ut och vart chaufför åt dem så de har blivit rätt sent varje kväll. ska även jobba imorgon så kommer inte få sova ut förens tisdag, buhu tycker liiite synd om mig.
annars så har helgen varit bra om man bortser från att jag har varit trött. nu ska jag gå ner och käka frulle see yaaaa brooos!