Cecilia Axelsson

Ballonger.

Kategori:

Yes, firandet av Maria var skit kul, vi var säkert runt 200 personer i lokalen som vi hyrde. Vi började kvällen med beerpong med de närmaste vännerna. när klockan blev tio började resten som vi bjöd droppa in. runt halv 5 var vi hemma så de blev en lång kväll! Tog rätt så lång tid att städa dagen efter men de var de värt. Imorgon är de Valborg också, har lite planer men får se hur de går med dem!

Maria 20år!!

Kategori:

Grattis Maria darling! vi har hyrt en lokal i Grums där vi ska fira henne, kommer bli skit kul! Blåst en massa ballonger nu på förmiddagen och nu håller vi på och fixar iordning oss inför kvällens bravader!

OPI james bond.

Kategori: Allmänt

igår på shopping rundan hittade ja och Jessica de nya OPI nagellacken med liquid sand från james bond kollektionen. vi köpte varsin och åkte direkt hem till henne för att prova dom. jag är helt kär i dom, underbara färger! jag köpte orange och Jessica rosa och blå.  
 
 

löning igår.

Kategori: Allmänt

ah löning visst är de underbart! köpte endel saker. blev helt in lööve i min nya plånka, helt gul och vacker är den!! fanns mycket jag ville köpa men man måste ju spara pengar också, fuck.
 

lördag.

Kategori: Allmänt

halloj, igår fredag var de en chill mys  kväll hemma hos jessi med de vanliga gänget. vi spela guitar hero, prata och käka chirre. lugn och skön kväll.
idag följde jag med mamma till våran släkting Helen som hade 40års kalas. fick kallskuret och tårta, blev så mätt så jag blev lite illamående, aldrig fel eller hur! nu ska de bli städning och tvättning, de ser ut som ett helvete här. kul lördags kväll de fuck yeah!
 
 

Mama.

Kategori: Allmänt

var på bio i torsdags med Hanna och Sandra. vi kollade på skräckfilmen mama, början av filmen var bra och läskig men sista 20 min eller nått sånt så blev filmen piss dålig. mycket besviken på slutet.

little rebel.

Kategori: Allmänt

nytt i samlingen.

Kategori: Allmänt

köpte två nya nagellack för någon vecka sen. har provat dom ihop och dom är så fina. sjukt nöjd smileface!
 
 

Eva & Adam.

Kategori: Allmänt

har haft Eva och Adam marathon med Sandra idag. vi har sett hela serien och filmen och de var nostalgi till max, love it!

Badväder.

Kategori:

Nu vill jag ha badväder. Gick lite på stan med Madde idag, hittade mig två bikini underdelar och en överdel. Så nu tycker jag de ska bli badväder så jag kan använda dom!

Anime.

Kategori:

Vi var på maskerad i lördags och vi klädde ju ut oss till anime tjejer. Jag är riktigt nöjd med hur vi såg ut! jag hade ju då färgen orange, och jag lyckades till och med matcha drycken till kläderna. 

Neonparty.

Kategori:

Madde fyllde ju år i onsdags och igår hade hon ha fest med temat neon. Jag, marre och Micke gick all in med neon på kläderna. De var riktigt kul, Madde ahade neon lampor i lägenheten så kläderna lyste upp helt vackert. Lyckad kväll. Idag är de dags för maskerad, elena ska ha de i gruvan så ska åka iväg till resten av gänget i Grums och göra mig iordning för kvällen! See yaaa!

Grattis!

Kategori:

Sitter hemma oss Madde med Bettan och marre. Vi har haft en överrasknings kalas för Madde idag eftersom att hon fyller år! Har de riktigt roligt! Love you bästa Maddisen!
Enda bilden på dig och mig jag hade, but i fucking love it!

Sy.

Kategori:

Hallå! Igår kväll hade vi en sy kväll hos mig och Bettan. På lördag ska vi på maskerad och då ska jag, Bettan, Sofie, Maria, Stephie, Jessica, Sandra klä ut oss till anime tjejer. Vi har beställt en varsin peruk och nu ska vi sy matchande kjolar till perukerna. Tror de kommer bli riktigt bra!