Cecilia Axelsson

vårkänslor.

Kategori: Allmänt

vårkänslorna har kommit fram idag, megafint väder ute. blir så grymt sugen på sommar!

Bastille Pompeii.

Kategori: Allmänt

blivit lite småkär i den här låten.
 

glad påsk bitches.

Kategori: Allmänt

tjingeling sitter hemma och har pisstråkigt så ska nog snart gå och lägga mig, ska ju ändå upp tidigt och jobba imorgon fuck yeah. fick ett påskägg av mamma och pappa, mycket snällt av dem, meningslöst inlägg kände jag nu.

into the black.

Kategori: Allmänt

var ju till stan idag med sofie, köpte en tröja och ett nagelack. nöjd.

Challenge Accepted.

Kategori: Allmänt

fisheye.

Kategori: Allmänt

helgen har varit bra, umgåtts med alla underbara vänner. i fredags var jag med madde till ankan, lyssnade på ett band som hette gain eleven som var riktigt bra! ilördags vart de fest hos jessica, mycket trevliga människor där, alla skrattade och dansade. igår så jobbade jag, hade diskpass och de är ju alltid lika tråkigt.
tog lite bilder med min fisheye lins, dom blev inte så bra eftersom de var lite mörkt i lägenheten.

filmmys.

Kategori: Allmänt

min lediga vecka började igår, tog lite nacholunch med marre för att planera lite hemlisar för madde (hon fyller ju år snart). kommer blir riktigt kul kan jag lova. senare så mötte jag upp jessica när hon hade slutat jobba. vi åkte och solade sen vidare hem till henne för lite filmmys. kollade på Grave Encounters, den var helt okej i början men spårade ur i slutet. visst blev man lite rädd vid några tillfällen men ingen film jag rekommenderar.
 

armband.

Kategori: Allmänt

jobbar helg denna helg, aldrig fel med pengar fuck yeah! igår var jag hemma hos madde och david på förfest, stannade dock bara till tolv eftersom jag skulle upp och jobba sju, de är så gött å va nykter å veta att man kommer må bra nästa dag och alla andra piss haha. ikväll vet ja inte riktigt vad jag ska göra men hittar nog på nått.
glömt och visa bild på ett armband jag fick av marre häromdan som hon köpte i thailand (hon har just kommit hem därifrån) superfin var dett! alla hennes närmaste vänner fick ett sådant, loveface på henne.  
 
 

Ont time story.

Kategori:

Ledig idag, hade världens jobbigaste arbetsdag igår så jävligt gött att vara ledig. Idag har jag varit till Uno med Sofie, Bettan, Stephie och Jessica för att kolla på en kompis från stockholm som spelar i bandet One time story. Dom var riktigt bra, så lyssna på dom!

Badhuset.

Kategori:

Idag har de varit en lång dag, jobbade först morgon och efter jobbet blev de iväg till badhuset med Bettan och Sandra för att simma lite. Blev endel längder och nästa gång ska jag simma dubbelt så mycket! Efter detta blev de mat på Grums pizzerian och sola. Åt världens äckligaste pasta bolognese där, ska aldrig äta det där igen.

Nu sitter jag hemma hos marre och Micke med David och Madde. vi kollar på filmen black sheep och äter massa gött, inga fel efter denna långa dag!

helgen.

Kategori: Allmänt

helgen har varit riktigt roligt. ifredags var de filmkväll hos sofie och marcus, såg på någon film som var helt okej kommer dock inte ihåg vad den heter.
i lördags skulle jessica ha lite fest, kvällen började med att jessica, linnéa, sofie och jag satt å käka lite god mat som jessi hade lagat, fajitas mega gött! sedan kom apple sours och jello shotsen fram och då kom kvällen igång, kom en del och de vart riktigt kul och trevligt förutom några små händelser som några yngre barn orsakat, annars en lyckad kväll.
igår söndags, hade vi bakis mys med tacos, chips och film aldrig fel en söndag.
imorgon är ledigheten över för mig och dags för att jobba igen, fuck yeah!

OPI liquid sand.

Kategori: Allmänt

mitt nya opi nagelack är jag helt galen i. de är som en sandpapper känsla med matt yta med glitte. helt vackert. idag har jag jobbat och haft diskpass. de tråkigaste passet man kan ha enligt mig. och imorgon har jag ett till, piss-skit till det! längtar till lördag för då är jag ledig och ska hitta på galenskaper med mina vänner, woohoo!
 

Kakor.

Kategori:

Vi har fått massa nya kakor och smoothies på jobbet, det är väldigt farligt för jag är älskar kakor! Kommer äta ihjäl mig. Provade en smoothie förut också med hallon smak och fan va god den var!

Nytt gymkort.

Kategori:

Fuck yeah, köpt nytt gym kort idag, gjorde även ett litet soft pass på löpbandet, liten mjukstart sådär. Har även hunnit sola och nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska bli åtta så jag kan ta in tex mex buffén!

Hansel and Gretel 3D.

Kategori:

Hallå! Ledig idag så tog mig en tur till chalottenberg med Maria och Sofie. Hittade ett par nya arbetsskor (välbehövligt) och en grymt snygg jacka som jag är helt kär i! Senare nu ikväll gick jag med Maria och Bettan på bio, Hansel and Gretal 3D: witch hunters. Den var jävligt bra och mycket 3D effekter var de, så den rekommenderar jag!

punk kväll på nöjes.

Kategori: Allmänt

jepp vart på punk kväll/gala eller vad de nu skulle vara på nöjes igår, var inte så värst kul men de dög! fanns några stunder under kvällen som fick en att skratta som tex när jessica och linnea skulle stå på händer och när sofie ville ha öldrickar tävling med en snubbe, de gick ju inte så värst bra för sofie för killen drack upp sitt glas på två sekunder.
nu ska jag gå ner och käka frulle och sedan göra mig iordning för jobb klockan 15. kanske ska hinna med och sola lite innan jag börjar också, de vore rätt gött!