Cecilia Axelsson

Seg söndag.

Kategori:

De är en seg söndag idag, var ute i går med Sandra, Madde och Marco. Vi satt hemma hos sandra först och drack lite sen tog vi en tur till glada ankan och där vart de tråkigt ! Vi kom hem klockan 5 i morse så är rätt seg och trött. Imorgon ska de bli skoj för då ska jag till Ullared med syrran och mamma yaay, fast kommer bli jobbigt och gå upp så tidigt, vi åker från Säffle halv 7. Tjenna på den.

Wohoo fredag!

Kategori:

Fredag idag, sitter hemma hos marre, hon har födelsedags fest så alla är fulla och glada utom jag som måste åka hem vid nio och sova, ska börja jobba halv sex till morgonen, yaay vad roligt eller ? I morgon vettefan vad de blir, sugen på att dra ut men vi får se !

Torsdag.

Kategori:

Torsdag idag, vart en tur till stan med brudarna för att kolla lite, hittade inget speciellt kul, bara bumper skal till mobilen (rosa och vit) och en brun mössa ! Vart även och tränade förut med Sandra så känner att jag kommer ha en skön träningsvärk i morgon ! Wiiiieee mitt löshår kom idag som jag beställde i tisdags, så till veckan ska jag till frisören för att slinga och klippa håret och sedan sätta i de! Nu ska jag lägga mig framför tvn och slappa , hajhaj !

Trollhättan.

Kategori:

Vart en roadtrip idag till Trollhättan med happyface vänner ! Blev ju en del shopping, så har kanske lite penga ångest just nu. Marreboy fyller år idag, gamling. Så är hemma hos henne och firar med smörgåstårta och presenter! Mys! Tjingeling you crazy people!

En tisdag.

Kategori:

Tjennatjenna! Hektisk dag idag, eller inte. Började dagen med att ta en lång sov morgon. När jag väl orkade mig upp ur sängen så satte jag mig framför datorn och beställde nytt löshår, den här gången tejp! Efter de åkte jag med Sofie till solariet, vill bli litte brun igen. Efter de var de dags för gymmet, fett skönt ! Imorgon blir de roadtrip till Trollhättan för lite shopping !

På jobbet.

Kategori:

Sitter på jobbet och väntar på att vi ska stänga, de är 5 minuter kvar tills klockan är 23. Ska bli fett gött att komma hem och vara ledig nu i flera dagar efter att ha jobbat hela helgen och idag. Imorgon är de löning också yaaaay !!! Som jag har längtat, shopping blir !

pw med madde.

Kategori: Allmänt

sitter hemma hos madde nu. vi kollar på film och vilar efter en hård pw ute i de fina vädret! imorgon blir de upp tidigt då ska vi till solariet och sola lite, vi har blivit alldeles för vita nu, fy. efter de blir de en lång pw igen!

köpte för någon månad sen nya träningsskor, reebok easytone, jävligt sköna att gå i faktiskt. riktigt bra köp måste ja säga. de sägs ju att dom här skorna tränar rumpa och lår , vet inte om de stämmer, återstår och se, men ja gillar dom ändå.

Tjejmyskväll.

Kategori:

Yes! Tjejmyskväll idag med tacos, fan vad gött ! Tidigare idag var jag, Madde och marre hem till natti, hon fyllde ju år för några veckor sedan så vi tyckte de var dags att åka och överraska henne med tårta! Bättre sent än aldrig! Och nu är jag hemma hos marre och Rosita för Tjejmyskväll, yaaay.