Cecilia Axelsson

blåmärken på armarna och stulen iphone.

Kategori: Allmänt

yes kom hem från göteborg för några timmar sedan. har haft det bra och dåligt.
vi kom till fram till göteborg i måndags, åkte till ön som vi sov på sist, spelade lite tvspel och sedan gick och la oss.

på tisdag gick vi upp tidigt, runt 8 för att åka med färjan. vi kände för att ta en tur på universeum och kolla på alla djur, de var mysigt och bra tidsfördriv innan konserten. efter vi hade varit där gick vi hem till per(som vi sov hos den natten) och gjorde oss iordning. runt klockan sex gick vi till trägår'n för att ställa oss i kö. runt 8 började de. miss may i och parkway drive var superbra och de andra banden var faktiskt också bra!
mycket folk och skön stämning tills....

och nu till de dåliga under resan. min 4 månader gamla iphone blev stulen (även 16 andra mobiler under konserten). jag är så jävla arg och ledsen. jag förstår inte hur man kan göra något sådant mot andra människor. JÄVLA IDIOTER!!!!!!!
jag har inte ens några ord för hur arg/ledsen/sur jag är!

men idag då så fick de bli massa tröst shopping eftersom de är löningsdag.


innan konserten började. vi stod längst fram hela tiden. 
känns så surt, tog en massa snygga kort men dom är såklart i mobilen som blev stulen. jag ska låna några från stephie eller sofie som jag kan lägga upp någon annan dag. 

jeansväst-carlings. skatesocks-weekday. bandana-shock. peace halsband-glitter.

t-shirt-vans. väst-carlings.

göteborg.

Kategori: Allmänt

helgen som varit, då har jag inte gjort något speciellt bara jobbat, sååå de har varit tråkig. nu håller jag på att packa för fullt för klockan 16.35 åker jag med stephie och sofie till göteborg. vi ska vara där i tre dagar, för på tisdag ska vi nämligen se parkway drive och miss may i och två andra band på trädgår'n. och på onsdag när lönen kommer blir de shopping. wiiiiiiiiiiiiiiiiiie.

parkway drive

miss may i

oboy och chokladbollar.

Kategori: Allmänt

idag har jag varit ledig då passade jag på att rensa i garderoben. de fanns många kläder jag inte använder som ja la undan på vinden. har även målat naglarna och bakat chokladbollar.
nu sitter jag framför tvn med madde och syrran och kollar på en film, hämnden heter den verkar inte så värst bra.

de blev varm choklad till chokladbollarna, gött as hell!

och såhär blev de när jag målade naglarna, helt okej faktiskt.

blue.

Kategori: Allmänt

hade inget att göra så målade naglarna. rätt onödigt gjort eftersom att jag måste ta bort de imorgon när jag ska jobba.

föreefter.

Kategori: Allmänt

var till frisören idag. färgade håret som löshåret jag köpte förra veckan. jag tyckte de blev bra färg och de smälter in bra i löshåret. (färgade hos anettes huvudsak på klippoteket i grums).

nu sitter jag hemma med madde och syrran och kollar på wermland forever och bigbrother. wermland forever är en ny serie där de filmar några från karlstad. första intrycket var att de inte var så bra. serien verkar lite fejk eller de är den säkert, men den blir säkert roligare ju längre in i serien man kommer.

Titanic 3D.

Kategori: Allmänt

nyss kommit hem från stan, var och såg titanic 3D med mamma, syrran och stephie. filmen var superbra som vanligt, men 3D effekterna var lite dåliga. vissa scener var jättebra och andra var dåliga. men de är ju bara vad jag tycker. men ändå värt att se!





nu åker vi.

Kategori: Allmänt

jaoo då är man färdig fixad, så nu ska jag köra syrran till stan.

så här ser jag ut idag.

Glad påsk!

Kategori: Allmänt

då vare påsk da, sååå glad påsk alla!
nyss ätit påskmat, åh fyy vad gött de va. så nu ska jag bara göra mig i ordning för kvällen, först blir de en sväng in till sandra, hon fyller också år så ska gratta henne lite med. sen bär de av mot stan till madde och fira henne.
nej måste sätta fart nu så jag hinner med allt.

fick påskgodis av mamma och pappa i morse! mums.

påskmaten.


testar nytt nagellack.

Kategori: Allmänt

köpte ju nytt nagellack förra veckan som man gör mönster på naglarna med, penslen är mycket smal och man fick med mallar som man ska ha på naglarna när man målar. så jag testade de alldeles nyss och de var inte de lättaste alltså, men de bir nog lättare när man gjort de några gånger.

men de blev helt okej.
köpt på affection.

fredagkväll.

Kategori: Allmänt

jobbat idag dååååå, helt slut är jag, ska bli skönt att vara ledig imorgon och då är de även påsk! längtar som satan till påskmaten, lätt bästa med påsken! imorgon kväll ska de även firas att madde fyllde år i tisdags kommer nog bli kanonkul tror jag.  
beställde häromdagen nya iphoneskal från fyndiq.se, en riktigt bra sida med mycket olika billiga saker. men i allafall dom kom i går, och jag måste säga jag är riktigt nöjd med de glittriga skalet alltså.

nu ska jag ta och gå och lägga mig i sängen och kolla på min favoritfilm titanic.
jag har sett att den har kommit ut i 3D på bio och den MÅSTE jag se, så jag ska försöka tvinga med någon som orkar sitta i tre timmar med mig och kolla på den!

onsdag.

Kategori: Allmänt

var uppe tidigt idag, vaknade runt tio av att de ringde från jobbet, någon var sjuk så jag ska jobba i eftermiddag, 16-19. efter jag hade lagt på luren så blev jag för pigg för att somna om så jag gick och åt frulle framför tvn, efter de blev de ut på en springtur i de fina vädret.
och nu ska jag ta och äta mer mat och sen åka till grums för att sola innan jobbet.


off to work.

Kategori: Allmänt

sovit bort hela dagen idag, inte okej. men snart är de dags för jobb igen, sista jobbnatten sen är jag ledig i några dagar. yaaay ! 
beställde även parkway drive biljetter idag, så den 24 april åker jag, sofie och stephie till göteborg för att se dem! kommer bli klockers.
nu måste jag åka till jobbet så jag inte kommer försent, tjingeling duuuudes !