Cecilia Axelsson

varje gång.

Kategori: Allmänt

-

två nya kärlekar.

Kategori: Allmänt

jag har fastnat för två låter, jag tycker den översta är så jävla skön. kommer lätt ha spelat sönder dom när nästa vecka är slut. fan.
 

Yes!

Kategori:

Yes, powerwalk med madde idag i cirka 2,5 timmar, rätt så nöjda mähäh! Käkade även feting god kvällsmat. Kycklingspett, sallad och potatisgratäng, sedan kladdkaka med grädde till efterrätt.

Where is the love?

Kategori: Allmänt

remember? så jävla bra...
 

Munk.

Kategori:

Idag har jag och Madde bara ätit en massa gött! Så imorgon blir de en jävla långa promenad för att gå av oss allt vi har ätit idag.
Käkade även pizza men har ingen bild på den. Vi provade en pizzeria som vi aldrig har käkat på förut, Napoli, dom har lätt världens godaste pizza sallad, älskert!

Gött.

Kategori:

Sitter och götter mig med Madde på Max. Creole fries och chili cheese är fan aldrig fel. Ska strax åka hem till henne och kolla på the imposter, har hört att den är super bra. Can't wait!

Vårruset bitches.

Kategori:

Sprang vårruset idag med jobbet. Eller ja sprang gjorde ja ju inte, men jag gick i snabb takt hela vägen! Riktigt nöjd och trött är ja nu. Sova YES!

https://cdn3.cdnme.se/2616228/6-3/pic_519560fcddf2b31601d5cc04.jpg" class="image">

I do what i want.

Kategori:

Miles Away.

Kategori: Allmänt

Bring me the horizon.

Kategori: Allmänt

kollade ju på BMTH i lördags och damn vad bra dom var! tog några bilder på dom fast bilderna blev super dåliga så är lite bitter för de. efter konserten så gick vi till ett litet pub/café där de serverade billig öl och cider, 29/33 kronor styck, tjenna. de hade även kakor och paj m.m. heaven! igår söndag gick vi runt i slottsskogsparken och kollade på djur medans vi väntade på att tåget skulle gå, mys.

Walking with strangers & Bury tomorrow.

Kategori:

Kommit hem från spelningen med Walking with strangers och Bury tomorrow, dom var jättebra. De var två band innan dessa och dom var helt okej, kommer dock inte ihåg vad de heter! Tog några bilder, dom blev inte så bra men wtf de gör inget. Sångaren i Bury tomorrow var grymt snygg, fick en liten crush där ett tag när han sjöng. Mähäh.

Påväg till Gbg.

Kategori:

Sitter på tåget påväg mot Göteborg med Sofie och Stephie! De är konsert dags, ikväll ska vi se på Walking with strangers och imorgon Bring me the horizon. Kommer bli superkul!

50/50

Kategori:

Såg nyss filmen 50/50 med Bettan och Madde. Den var grymt bra, rekommenderar den verkligen!!
De handlar om en kille som har cancer och hur han och hans familj och vänner hanterar detta. de händer mycket i filmen, den är både rolig, ledsam och romantiskt. Kommer se den många gånger!

Får aldrig nog.

Kategori:

Köpte ett nytt nagellack häromdagen från opi, plus att ja fick ett från Madde, love på dig!! Båda lacken är från Bond serien, man kan aldrig ha för många nagellack. Ahh beroende.

Årets första besök.

Kategori:

Tog årets första besök på värmskogs café idag. Madde käkade räksmörgås och jag en ost och skink baguette, smakade underbart! Kommer åka dit många gånger i sommar lätt!

Longboard, fuck yeah.

Kategori:

Åkte årets första longboard tur idag med Sandra. De var så härligt och solen bara stekte. Käkade även mjukglass så de kändes verkligen som en sommar dag!

Pop rocks.

Kategori:

Varit och handlat lite godis med marre och Micke. Köpte min favorit godis som jag hade som liten. Pop rocks, godis som smälter och smäller i munnen, så gött!

Göteborg bitches.

Kategori:

Var till Göteborg igår med Madde och David. shoppade, fikade och hade riktigt kul! Köpte mig äntligen tröjan från Gina också som jag har kollat på as länge och nu köpte ja den äntligen!

Valborg.

Kategori:

Igår var de ju Valborg, hade grillmys med alla vänner hemma hos jessi. Kvällen hade några roliga stunder men även en massa drama. men de är sånt son händer ibland, man kan ju inte ha askul jämt.

Idag ska hela familjen iväg på en liten roadtrip till ambjörby och kolla på mammas föräldrarhem. Hon var bortadoperad när hon var nyfödd, så de ska bli kul att se vart hon kommer ifrån. 15 mil dit, så ska försöka sova lite i bilen nu. Blev inte så mycket sömn inatt eftersom vi kom hem rätt sent.